Αγγλία

Επίσημα… «σφυρί» ο Ντιόπ!

Το «happy end» που (κακά τα ψέματα, αναμενόταν ΚΑΙ από την ΑΕΚ) είχε το… ειδύλλιο της Γουέστ Χαμ με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Τα «σφυριά» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Σενεγαλέζου, ο οποίος επιστρέφει ορεξάτος (όπως δήλωσε) στο αγγλικό ποδόσφαιρο και… ανακουφίζει ταυτόχρονα με 250.000 ευρώ το ταλαιπωρημένο ταμείο της ΑΕΚ!

Το «happy end» που (κακά τα ψέματα, αναμενόταν ΚΑΙ από την ΑΕΚ) είχε το… ειδύλλιο της Γουέστ Χαμ με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

Τα «σφυριά» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Σενεγαλέζου, ο οποίος επιστρέφει ορεξάτος (όπως δήλωσε) στο αγγλικό ποδόσφαιρο και… ανακουφίζει ταυτόχρονα με 250.000 ευρώ το ταλαιπωρημένο ταμείο της ΑΕΚ!

Οι τελικές συζητήσεις του Ντιόπ με τη Γουέστ Χαμ (αφότου είχε πείσει τον Σαμ Αλαρντάις για τις ικανότητες του στο διάστημα που δοκιμάστηκε) είχαν αίσιο τέλος την Τρίτη. Κατέληξαν, δε -όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον αγγλικό σύλλογο- στην υπογραφή συμβολαίου 1+1 χρόνου (με δικαίωμα ανανέωσης στην ομάδα).

Έτσι, ο Σενεγαλέζος (για την καριέρα του οποίου η ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ κάνει αναδρομή, στεκόμενη φυσικά και στην κατάκτηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ) έγινε το ένατο φετινό απόκτημα της Γουέστ Χαμ. Έκανε, μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις ως… τέτοιο, αμέσως μετά τη συμμετοχή του στο φιλικό με την Μπρέντφορντ (3-1):

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Απόλαυσα την επιστροφή μου στη δράση και είναι πολύ ωραίο που είμαι εδώ για να υπογράψω. Θέλω να βοηθήσω τη Γουέστ Χαμ να ανέβει κι ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο στον κόσμο. Ήρθα εδώ για να δουλέψω σκληρά και να δώσω το 100% σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζομαι με τη Γουέστ Χαμ. Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι… επιστρέφω»!

Αυτό που ενδιαφέρει, πάντως την ΑΕΚ (από τη στιγμή που ο Ντιόπ δεν… επέστρεψε για την ίδια, μετά το προσωπικό πρόβλημα με τη σύζυγό του) είναι το «βάλσαμο» των 250.000 ευρώ που προβλέπεται να εισπράξει, βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει για τη λύση του συμβολαίου του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x