Euro 2016

Σάντος: «Καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο»

Στο καλό δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί του Ισραήλ, ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε πως το ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν ήταν το ιδανικό, ωστόσο όλα διορθώθηκαν στην επανάληψη. Μάλιστα, ο Πορτογάλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καλέσει και άλλους παίκτες, λόγω των απουσιών. Διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου για τον Παντελή Καφέ, πρόβλημα στο γόνατο ο Σωτήρης Νίνης.

Στο καλό δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί του Ισραήλ, ο Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε πως το ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν ήταν το ιδανικό, ωστόσο όλα διορθώθηκαν στην επανάληψη. Μάλιστα, ο Πορτογάλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καλέσει και άλλους παίκτες, λόγω των απουσιών.

Διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου για τον Παντελή Καφέ, πρόβλημα στο γόνατο ο Σωτήρης Νίνης.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, καθώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, ενώ δεν κυκλοφορούσαμε σωστά την μπάλα. Ειδικά στο πρώτο μισό κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία όμως δεν τα επαναλάβαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές μου έκαναν αυτά που τους είπα, ανέβασαν την απόδοσή τους και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη μεγάλη νίκη», είπε ο Φερνάντο Σάντος.

Η νίκη κόντρα στο Ισραήλ δεν θα σημαίνει τίποτα εάν η Εθνική ομάδα δεν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Λετονία: «Δεν καταφέραμε τίποτα αν δεν κερδίσουμε τη Λετονία. Το Ισραήλ έχασε πού έδαφος, αλλά έχει ελπίδες και θεωρώ πως θα κυνηγήσει την πρόκρισης ως το τέλος. Είμαστε κοντά στον στόχο και εξαρτόμαστε μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα. Το παιχνίδι με τη Λετονία είναι καθοριστικής σημασίας για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καλέσει και νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λόγω των απουσιών: «Για τις απουσίες ενόψει του αγώνα με τη Λετονία, σημείωσε: «Ξέρουμε πως οι Κατσουράνης και Τοροσίδης δεν θα είναι στη διάθεσή μας για το επόμενο παιχνίδι. Θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Φωτάκης, όπως και οι Καφές, Νίνης που αποχώρησαν με κάποιο πρόβλημα από το παιχνίδι. Θα έχουμε όμως τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Θα δούμε πως είναι η κατάσταση σήμερα και θα δούμε αν καλέσουμε κάποιον παίκτη αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x