Euro 2016

«Νίκη κόντρα στην Γεωργία»

Πολλά συγχαρητήρια τόσο στους Έλληνες διεθνείς όσο και στον προπονητή της ομάδας έδωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ, Κώστας Μανωλάς. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία και δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία και νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γεωργία.

Πολλά συγχαρητήρια τόσο στους Έλληνες διεθνείς όσο και στον προπονητή της ομάδας έδωσε ο αμυντικός της ΑΕΚ, Κώστας Μανωλάς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία και δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή επιτυχία και νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γεωργία.

«Το αποτέλεσμα αυτό μας έφερε στην πρώτη θέση. Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στον προπονητή, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έχει αλλάξει την αγωνιστική νοοτροπία. Πραγματικά εύχομαι να νικήσουμε και την Γεωργία και να προκριθούμε στο Euro κάτι που από μόνο του είναι πολύ μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο Μανωλάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x