Euro 2016

Πιλάβιος: «Είναι τελικός»

Αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα στον «τελικό», όπως χαρακτήρισε το ματς της Εθνικής στη Γεωργία, εμφανίστηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος. «Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά», τόνισε από το «Ελ. Βενιζέλος». Στις 10:00 .

Αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα στον «τελικό» -όπως χαρακτήρισε το ματς της Εθνικής ομάδας στη Γεωργία- και την πρόκριση στο Euro 2012, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά», τόνισε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Στις 10:00 αναχωρεί η «γαλανόλευκη».

Σίγουρος για την ετοιμότητα των διεθνών δήλωσε ο Σάντος.

Αναλυτικά, ο κ. Πιλάβιος είπε: «Η ομάδα είναι δυνατή και αποφασισμένη, παρά τις αντιξοότητες, με τους τιμωρημένους και τους τραυματίες.

Η Εθνική ομάδα είναι, σαφέστατα, το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι κάνουμε, όμως, προσπάθεια για να υπάρξει υγεία σε όλους τους τομείς.

Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που έχει ομοιότητες με τα προηγούμενα, καθώς ΚΑΙ μετά την πολύ μεγάλη νίκη στο Ισραήλ ΚΑΙ τώρα, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κροατίας, έχουμε κάποια προβλήματα.

Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x