Περιφερειακό

Ο Ιωνικός και στη… Γαλλία!

Ο Ιωνικός Νικαίας, από τις ομάδες με τα περισσότερα χρόνια στην Α’ Εθνική, βρίσκεται πλέον στο περιφερειακό. Την Κυριακή στην πρεμιέρα, στο γήπεδο της Νεάπολης, μπήκε με το δεξί, κερδίζοντας τον Αιολικό με 1-0. Η μεγάλη είδηση είναι ότι στη Νεάπολη βρέθηκε συνεργείο του γαλλικού καναλιού France-2 και έκανε θέμα για την ομάδα της Νίκαιας.

Ο Ιωνικός Νικαίας, από τις ομάδες με τα περισσότερα χρόνια στην Α’ Εθνική, βρίσκεται πλέον στο περιφερειακό. Την Κυριακή στην πρεμιέρα, στο γήπεδο της Νεάπολης, μπήκε με το δεξί, κερδίζοντας τον Αιολικό με 1-0. Η μεγάλη είδηση είναι ότι στη Νεάπολη βρέθηκε συνεργείο του γαλλικού καναλιού France-2 και έκανε θέμα για την ομάδα της Νίκαιας. Το κανάλι βρέθηκε στην Ελλάδα για άλλους λόγους, αλλά μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Ιωνικός έπεσε μέσα σε λίγα χρόνια στο περιφερειακό και διοικείται πλέον από τον κόσμο του έσπευσε να καλύψει αυτό το γεγονός.

Για την ιστορία, στην πρεμιέρα της Κυριακής βρέθηκαν στην Νεάπολη πάνω από 1.500 φίλοι του Ιωνικού (η φωτογραφία είναι από το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x