Περιφερειακό

Ξύλο και διακοπή στο «Καυταντζόγλειο» (video)

Επεισοδιακή εξέλιξη στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο «Καυταντζόγλειο» για την 2η αγωνιστική της Δ΄Εθνικής. Οι οπαδοί του γηραιού ανάρτησαν πανό με μήνυμα κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ, αλλά ο διαιτητής έδωσε εντολή να κατέβει με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια και οριστική διακοπή του αγώνα.

Επεισοδιακή εξέλιξη στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο «Καυταντζόγλειο» για την 2η αγωνιστική της Δ΄Εθνικής.

Οι οπαδοί του «γηραιού» ανάρτησαν πανό με μήνυμα κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου και της ΕΠΟ, αλλά ο διαιτητής έδωσε εντολή να κατέβει με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια και οριστική διακοπή του αγώνα.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης ζήτησε να κατέβει το πανό αλλιώς απειλούσε με διακοπή του αγώνα αλλά όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ πλησίασαν του οπαδούς του Ηρακλή ζητώντας τους να κατέβει το συγκεκριμένο πανό, η κατάσταση οξύνθηκε.

Προκλήθηκαν επεισόδια και έπεσε αρκετό ξύλο μεταξύ οπαδών και δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ ο διαιτητής του αγώνα πήρε τις ομάδες, τις οδήγησε στα αποδυτήρια και διέκοψε το ματς οριστικά.

Διαβάστε εδώ την αντίδραση του γ.γ.Α, Πάνου Μπιτσαξή που διώχνει τον Ηρακλή από το Καυταντζόγλειο!

Δείτε video:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x