Περιφερειακό

«Να βρει τον δρόμο του ο Ηρακλής»

Κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο Ηρακλής να βρει ξανά τον δρόμο του, υποσχέθηκε ο Βασίλης Σπυρογιάννης. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής του «Γηραιού» αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που περνάει η ομάδα, ενώ με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο «Καυτανζόγλειο» κάλεσε τον κόσμο να προστατεύσει τον σύλλογο και να απομονώσει όσους λειτουργούν διαφορετικά.

Κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο Ηρακλής να βρει ξανά τον δρόμο του, υποσχέθηκε ο Βασίλης Σπυρογιάννης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής του «Γηραιού» αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που περνάει η ομάδα, ενώ με αφορμή τα επεισόδια στο «Καυτανζόγλειο» κάλεσε τον κόσμο να προστατεύσει τον σύλλογο και να απομονώσει όσους λειτουργούν διαφορετικά.

Οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Insiders» με τον Βασίλη Σαμπράκο:

«Είμαι 20 χρόνια στα τμήματα υποδομής και είναι η αλήθεια ότι αλλιώς φανταζόμουν την μέρα που θα γίνω πρώτος προπονητής. Όλα τα παιδιά στην ομάδα προέρχονται από τις ακαδημίες. Έχουν δεξιότητες, ποιότητα και ποδοσφαιρική παιδεία και προσπαθούν να προσαρμοστούν στις δυσκολίες της Δ’ Εθνικής.

Όλο αυτό το διάστημα με την λεγόμενη εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου καταλύθηκε το πνεύμα της ισονομίας. Δημιουργήθηκε μια κατάφορη αδικία. Το μήνυμα όμως που πρέπει να περάσουμε είναι να προστατεύσουμε την ομάδα κι έπειτα να αναζητήσουμε το δίκιο μας. Να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για ό,τι καλύτερο.

Καταλαβαίνω ότι βιώνουμε μια έντονη οικονομική κρίση. Ο κόσμος έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες ενώ αισθάνεται ότι έχει καταπατηθεί η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια του. Έχουμε να λέμε ότι εκπροσωπούμε έναν σύλλογο με 103 χρόνια ιστορία που έχει βγάλει ήρωες και Ολυμπιονίκες. Καταδικάζουμε όσους δεν αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και να βρει τον δρόμο της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς -πρώτα ο Θεός- θα κάνουμε μια καλή προσπάθεια. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για να εγκλιματιστούμε στις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος και να είμαστε πρωταγωνιστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x