Περιφερειακό

Μέχρι τη Δευτέρα το ΑΦΜ

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, αλλά δεν αποκλείεται πολύ νωρίτερα (ίσως και σήμερα) να γίνει γνωστή η κατάληψη της προσπάθειας του Ηρακλή για εξαγορά ΑΦΜ, προκειμένου να αγωνιστεί σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Ο Νίκος Τσολάκης αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον ισχυρό άνδρα της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλη Μπαλασά, για να αγοράσει-για λογαριασμό του «Γηραιού»-το ΑΦΜ του συλλόγου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στη Football League.

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, αλλά δεν αποκλείεται πολύ νωρίτερα (ίσως και σήμερα) να γίνει γνωστή η κατάληψη της προσπάθειας του Ηρακλή για εξαγορά ΑΦΜ, προκειμένου να αγωνιστεί σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο Νίκος Τσολάκης αναμένεται να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον ισχυρό άνδρα της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλη Μπαλασά, για να αγοράσει-για λογαριασμό του «Γηραιού»-το ΑΦΜ του συλλόγου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στη Football League. Ακόμη, δε, κι αν η απάντηση είναι αρνητική από την Επανομή, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και έχουν γίνει σοβαρές συζητήσεις με τουλάχιστον μία ομάδα. Στη χειρότερη περίπτωση, ο Ηρακλής θα κινηθεί για την αγορά ΑΦΜ από σύλλογο της Football League 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x