Ισπανία

Μουρίνιο: «Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η τύχη»

Στην τύχη απέδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο για την έκβαση του ντέρμπι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Στην τύχη απέδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο για την έκβαση του ντέρμπι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

«Η ομάδα μου είναι απογοητευμένη, αλλά δεν χάνει την ισορροπία της. Είχα πει πως αυτό θα γινόταν σε κάθε αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα και η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Προηγηθήκαμε με 1-0 και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Μετά το πρώτο μέρος που ήταν ισορροπημένο, ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπαρτσελόνα που ήταν καθαρά θέμα τύχης και τίποτα περισσότερο. Δεν είναι ούτε αποτέλεσμα ποιότητας, ούτε δικού μας λάθους. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει σε 2-2 και να μειώσει σε 3-2 πριν το τέλος, αλλά χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες με τον Κακά και τον Ρονάλντο. Δεν θέλω να μειώσω την επιτυχία της Μπαρτσελόνα, αλλά η τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, αν νικήσουμε στη Σεβίλλη την ερχόμενη αγωνιστική θα είμαστε και πάλι πρωτοπόροι», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Δεν παρέλειψε να γκρινιάξει για τη διαιτησία και τη φάση που οι γηπεδούχοι ζήτησαν δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λιονέλ Μέσι για μαρκάρισμα στο κέντρο. «Πιστεύω πως ο Μέσι θα μπορούσε να είχε αποβληθεί. Ο διαιτητής όμως ήταν πιο κοντά και θα ήθελα να ξαναδώ τη φάση στην τηλεόραση για να βγάλω συμπέρασμα. Δεν θέλω να κάνω λάθος», τόνισε.

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τη χειραψία που είχε με τον βοηθό του Πεπ Γκουαρντιόλα, Τίτο Βιλανόβα. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που ο ίδιος ο Μουρίνιο λίγο έλειψε να του... βγάλει το μάτι σε πρόσφατο ντέρμπι των δύο ομάδων και που πρόσφατα υποβλήθηκε σε μία λεπτά χειρουργική επέμβαση. «Ευχήθηκα στον Βιλανόβα να έχει την υγεία του. Μου φάνηκε καλά, από τη στιγμή που ταξίδεψε για τον αγώνα. Χαίρομαι γι’ αυτόν», ανέφερε ο «εκλεκτός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x