Stoiximan Super League

«Ο Λεονάρντο θα μείνει στην ΑΕΚ»!

Την ανατροπή δεδομένων που απαίτησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στο θέμα του Λεονάρντο ισχυρίζεται ότι έχει δρομολογήσει ο Σταύρος Αδαμίδης! Κατόπιν μεταμεσονύκτιας συνάντησής του με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, ο πρόεδρος της «Ένωσης» εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο παίκτης θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας. Ανάλογα αισιόδοξος, δε, εμφανίστηκε και στο θέμα του Νίκου Καράμπελα!

Την ανατροπή δεδομένων που απαίτησαν οι φίλοι της ΑΕΚ στο θέμα του Λεονάρντο ισχυρίζεται ότι έχει δρομολογήσει ο Σταύρος Αδαμίδης!

Κατόπιν μεταμεσονύκτιας συνάντησής του με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, ο πρόεδρος της «Ένωσης» εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο παίκτης θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Μετά τη συνάντηση που είχε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με τον Γιάννη Καινούριο (παρουσία και του Μάκη Κασνακίδη) και αφού συζήτησαν ξανά το θέμα της προσφυγής του Βραζιλιάνου και της «φόρμουλας» που αναζητείται για να παραμείνει στην ΑΕΚ, ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσιάστηκε καθησυχαστικός για τον κόσμο της ομάδας.

Μιλώντας, λοιπόν, στο novasports.gr, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι «εδώ και μέρες είχα ρωτήσει και τον παίκτη και τον μάνατζέρ του αν είχαν σκοπό να καταθέσουν προσφυγή και μου απάντησαν αρνητικά» και συνέχισε:

«Σήμερα συναντηθήκαμε δύο φορές με τον μάνατζερ του Λεονάρντο, ο οποίος μου είπε ότι ο μόνος λόγος που έγινε η προσφυγή ήταν για να διασφαλίσει ο παίκτης τα χρήματά του και όχι επειδή έχει πρόθεση να πάει σε άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο το πρωί θα έχουμε οριστική λύση και ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ».

Όταν ερωτήθηκε, δε, για τις προτάσεις που φέρεται να έχει ο Βραζιλιάνος από άλλες ομάδες, ο Αδαμίδης απάντησε: «Δεν μας είπε κάτι τέτοιο, μας είπε ότι έκανε προσφυγή για να διασφαλίσει τα χρήματά του και πως στόχος του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρουσιάστηκε εξίσου αισιόδοξος και για την περίπτωση του Νίκου Καράμπελα, για τον οποίο αποκάλυψε ότι αρνήθηκε την πρόταση της Καρλσρούης:

«Με τον Καράμπελα συναντηθήκαμε για πολλή ώρα το πρωί, απέρριψε την πρόταση της Καρλσρούης μετά τη συνάντηση που είχαμε και μάλιστα το απόγευμα μου δήλωσε ότι δεν υφίσταται η προσφυγή του, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μας είπε πως αν έρθει κάποια άλλη πρόταση η οποία θα του εξασφαλίζει πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει στην ΑΕΚ, να το δούμε θετικά και συμφωνήσαμε να μην σταθούμε εμπόδιο. Προς το παρόν παραμένει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x