Περιφερειακό

Και πώς να χάσει με τέτοιο κόσμο ο Ιωνικός...

Οι μέρες είναι δύσκολες, η εποχή γενικά είναι δύσκολη, κάποια πράγματα, όμως, μένουν σταθερά. Όπως η συμπαράσταση του κόσμου του Ιωνικού στην ομάδα του. Παρά το γεγονός ότι η μέρα ήταν για πολλούς εργάσιμη και παρά το ότι δεν υπήρχαν λεωφορεία, πάνω από 400 άτομα έκαναν Νεάπολη το γήπεδο του Περάματος, ωθώντας τον Ιωνικό στην τεράστια νίκη με 2-1 επί του Αίαντα Σαλαμίνας.

Οι μέρες είναι δύσκολες, η εποχή γενικά είναι δύσκολη, κάποια πράγματα, όμως, μένουν σταθερά.

Όπως η συμπαράσταση του κόσμου του Ιωνικού στην ομάδα του.

Παρά το γεγονός ότι η μέρα ήταν για πολλούς εργάσιμη και παρά το ότι δεν υπήρχαν λεωφορεία, πάνω από 400 άτομα έκαναν Νεάπολη το γήπεδο του Περάματος, ωθώντας τον Ιωνικό στην τεράστια νίκη με 2-1 επί του Αίαντα Σαλαμίνας.

Η ομάδα του Νίκου Μαρωνίτη προηγήθηκε με 1-0 με κεφαλιά του Ίγκλι, σοκαρίστηκε όταν ο Μαριόλης ισοφάρισε σε 1-1 στο 86' (το σοκ είχε να κάνει με το ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερη πίεση από τον Αίαντα), αλλά με την βοήθεια του κόσμου κατάφερε να πάρει το μεγάλο «διπλό», με τον Ίγκλι να σκοράρει -και πάλι- ένα λεπτό πριν από το φινάλε.

Στο τέλος του αγώνα τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι του Ιωνικού έγιναν ένα, στήνοντας ατελείωτο πάρτι με τις φωνές να φθάνουν από το Πέραμα μέχρι την... Νεάπολη.

Οι φίλοι του Ιωνικού δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις εξελίξεις στην χώρα μας, αναρτώντας πανό, που ανέφερε πως «καλύτερα ένα άθλιο τέλος, παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x