Γενικά

Μπλάνκο: «Καλές αναμνήσεις από ΑΕΚ, κακές από Μεξικό»

Νέα αρχή στην καριέρα του κάνει ο Ίσμαελ Μπλάνκο με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Αργεντινός πρώην φορ της ΑΕΚ μίλησε στον πολωνικό Τύπο για τη μεταγραφή του, αναφέρθηκε στις καλές στιγμές με την «Ένωση», τις κακές με τη Σαν Λουίς στο Μεξικό, αλλά και στην… απαγορευμένη συνήθειά του να φορά τη μάσκα του «Ζορό».

Νέα αρχή στην καριέρα του κάνει ο Ίσμαελ Μπλάνκο με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Αργεντινός πρώην φορ της ΑΕΚ μίλησε στον πολωνικό Τύπο για τη μεταγραφή του, αναφέρθηκε στις καλές στιγμές με την «Ένωση», τις κακές με τη Σαν Λουίς στο Μεξικό, αλλά και στην… απαγορευμένη συνήθειά του να φορά τη μάσκα του «Ζορό».

Αναλυτικά, ο Ζορό μίλησε στον πολωνικό Τύπο για:

-τη μεταγραφή του στη Λέγκια: «Γνώριζα πολλά πράγματα για τη Λέγκια. Είχα μιλήσει με τον συμπαίκτη μου στην ΑΕΚ, Ρότζερ Γκερέιρο, που έχει παίξει στην Πολωνία. Με συμβούλευσε για αυτή τη μετακίνηση. Στη Λέγκια έπαιζε κι ένας ακόμη πρώην συμπαίκτης μου στην ΑΕΚ, ο Μανού».

-τη θητεία του στο Μεξικό: «Η μετακίνησή μου στο Μεξικό ήταν κακή επιλογή. Έφτασαν στην ομάδα αργά και δεν είχα το χρόνο να προετοιμαστώ και να προσαρμοστώ. Ήταν δύσκολο να ενσωματωθώ καλά μετά από αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Όταν άλλαξε ο προπονητής, έμεινε στον πάγκο. Δεν αισθανόμουν καλά εκεί, ούτε και η οικογένειά μου. Ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη και η Λέγκια μού έδωσε την ευκαιρία να το κάνω».

-την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Έχω καλές αναμνήσεις από την ΑΕΚ, αλλά δεν μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Κοιτάζω μπροστά και τώρα μετρά μόνο η Λέγκια».

-τη μάσκα του Ζορό: «Οι Έλληνες διαιτητές μού έκοψαν αυτή τη συνήθεια μετά τα γκολ, καθώς με τιμωρούσαν με κίτρινη κάρτα. Σταμάτησα να πανηγυρίζω έτσι κι έχω αφήσει τη μάσκα σπίτι μου (γέλια)».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x