Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αισιόδοξος ο Φορτούζι

Αισιόδοξος φάνηκε ο Αλβανός επιθετικός στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του γηραιού, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος για την επίτευξη της συμφωνίας. Ο Φορτούζι βρίσκεται σε καλή κατάσταση κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Αισιόδοξος φάνηκε ο Αλβανός επιθετικός στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του γηραιού, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος για την επίτευξη της συμφωνίας. Ο Φορτούζι βρίσκεται σε καλή κατάσταση κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φορτούζι

«Μετά τέσσερα χρόνια επιστρέφω στην Ελλάδα και θέλω να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω. Στην πατρίδα μου ήμουν σε καλή κατάσταση και θέλω να έχω ανάλογη συνέχεια και στον Ηρακλή. Χρειάζεται όμως και τύχη σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα του Ηρακλή. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλήμα και νομίζω ότι θα τα καταφέρω. Δεν είχα την ευχέρεια να παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν ξέρω και πολλά πράγματα.
Θυμάμαι όμως από τότε που αγωνιζόμουν στην Ελλάδα ότι ο Ηρακλής είναι πολύ καλή ομάδα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί στην φετινή σεζόν. Από την τωρινή ομάδα του Ηρακλή ξέρω τον Μουράτι και τον Κέιτα. Αυτό θα είναι καλό για να μπορέσω να προσαρμοστώ και να είναι ακόμα πιο σύντομα σε θέση να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι η κατάσταση στην ομάδα στην δεδομένη στιγμή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Ήδη έχω μάθει ορισμένα πράγματα και θα κάνω ότι μπορώ από την πλευρά μου για να βοηθήσω την κατάσταση».


Για τον Αλβανό επιθετικό μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης o μάνατζερ Μιχάλης Δεληγιώργης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή που διαθέτει και πολύ καλό χαρακτήρα, λέγοντας παράλληλα πως είχε πρόταση από για να αναλάβει τον Ηρακλή.

«Ο Φορτούζι είναι ο κορυφαίος επιθετικός στην Αλβανία, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής. Αθωώθηκε για την περίπτωση με τη ναδρολόνη. Είναι τακτικός, είναι τυπικός, δεν είναι μόνο καλός ποδοσφαιριστής, είναι και καλός χαρακτήρας.
Ο Ηρακλής είναι καλή ομάδα. Βλέπω ότι γίνονται προσπάθειες για μείωση του μπάτζετ, των μεγάλων συμβολαίων, αν γίνει αυτό δεν θα έχει οικονομικά προβλήματα, αν το κάνει αυτό ο Ηρακλής. Δεν είμαι κοντά στη Θεσσαλονίκη, προς το παρόν το βλέπω δύσκολο για να αναλάβω τον Ηρακλή. Μου έγινε πρόταση για τις μετοχές, αλλά μπορώ να βοηθήσω τον Ηρακλή μόνο με παίκτες».


Μετά τον Φορτούζι, ο Μπακάλι

Πάντως ο Ηρακλής έχει στρέψει για τα καλά το βλέμμα του στην αλβανική αγορά. Ο μάνατζερ του Φορτούζι πρότεινε στους ανθρώπους του «Γηραιού» τον Εργκέτ Μπακάλι που αγωνίζεται στην Δυναμό Τιράνων και οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος και είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Ηρακλή. Ο Μπακάλι είναι 28 χρονών και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Νίκη Βόλου όπως λέμε… Άρης

Αγώνα κυπέλλου έχει την Τετάρτη ο Ηρακλής, που υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στη ρεβάνς το 2-0 υπέρ του «Γηραιού». Το σκορ του πρώτου αγώνα στο Βόλο έχει φέρει τον Ηρακλή και με… τα δύο πόδια στην επόμενη φάση, αλλά ο Σάββας Κωφίδης δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής και αναμένεται να… προβάρει την ενδεκάδα που θα αγωνιστεί στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη. Η αποστολή δεν ανακοινώθηκε και κάτι τέτοιο θα γίνει την τελευταία στιγμή.

Οι απουσίες δεν λείπουν για τον Ηρακλή, αφού έχουν τεθεί νοκ άουτ για το ματς με τη Νίκη Βόλου οι Μίετσελ, Μουράτι, Κελπέκης και Περπερίδης, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Όσον αφορά τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Άρη, αυτά θα τεθούν σε κυκλοφορία τις επόμενες μέρες για τους φίλους του Ηρακλή και θα εκδοθούν 20.000 εισιτήρια, ενώ οι «κίτρινοι» προμηθεύτηκαν ήδη τα 2.000 «μαγικά χαρτάκια» που τους αντιστοιχούν. Κλειστές για λόγους ασφαλείας θα παραμείνουν οι θύρες 2,8,9,15,16 και 17.

Παναγόπουλος: «Μοντέλο πολυμετοχικότητας»

Δηλώσεις για το τι μέλει γενέσθαι με τα διοικητικά του Ηρακλή έκανε στην ΕΤ3 ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Νίκος Παναγόπουλος, ο οποίος τόνισε πως δεν θέλει να κάνει εταιρία λαϊκής βάσης, αλλά ένα μοντέλο πολυμετοχικότητας: «Θα προτείνουμε 40-50 ανθρώπους που θα έχουν απαραίτητα οικονομική επιφάνεια (πολυμετοχικότητας). Δεν θέλουμε να κάνουμε εταιρία λαϊκής βάσης. Έχουμε κάνει κάλεσμα στον Ευάγγελο Μυτιλιναίο».

Επιμέλεια: Λευτέρης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x