Ιταλία

Στη Ρόμα ο Ταχτσίδης!

Παίκτης της Ρόμα είναι πλέον ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο νεαρός μέσος ανήκει και με την βούλα στην ομάδα των Ρωμαίων καθώς υπέγραψε την Πέμπτη πενταετές συμβόλαιο και είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Παίκτης της Ρόμα είναι πλέον ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Ο νεαρός μέσος ανήκει και με την βούλα στην ομάδα των Ρωμαίων καθώς υπέγραψε την Πέμπτη πενταετές συμβόλαιο και είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ, ανήκε στην Τζένοα, ενώ τις τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στις Τσεζένα, Γκροσέτο και Βερόνα και στη Ρόμα θα παραχωρηθεί με την μορφή συνιδιοκτησίας, καθώς η Τζένοα θα κρατήσει το 50% των δικαιωμάτων του.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή για τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων μέσο καθώς η Ρόμα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ιταλίας. Για τον Ταχτσίδη, πολύ καλή γνώμη είχε και ο νέος προπονητής, Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση της απόκτησης αναμένεται τις επόμενες ώρες, ενώ υπάρχει η φημολογία πως θα δοθεί δανεικός στη Τζένοα, ο Αντρέα Μπερτολάτσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x