Oλλανδία

Ένα «αγκάθι» λιγότερο για Παναθηναϊκό

Τα ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό από τη... Μάλαγα έρχονται. Στη Φέγενορντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιορίς Ματάισεν, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους Ολλανδούς και ανακοινώθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια. Έτσι, ο 32χρονος αμυντικός αποχωρεί από τη Μάλαγα και δημιουργεί έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο στον Παναθηναϊκό εν όψει των αναμετρήσεων των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό από τη... Μάλαγα έρχονται.

Στη Φέγενορντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιορίς Ματάισεν, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους Ολλανδούς και ανακοινώθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια. Έτσι, ο 32χρονος αμυντικός αποχωρεί από τη Μάλαγα και δημιουργεί έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο στον Παναθηναϊκό εν όψει των αναμετρήσεων των δύο ομάδων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ματάισεν είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί μετά τους Φαν Νίστελροϊ, Ροντόν και Καθόρλα, δείγμα των οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει πλέον ο ισπανικός σύλλογος. Πολύ πιθανό μέχρι τους αγώνες των «πράσινων» με τη Μάλαγα να υπάρξουν περαιτέρω αποχωρήσεις, που πιθανώς βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια του «τριφυλλιού» για συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά τη Φέγενορντ, ο Ματάισεν αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε στο κέντρο της άμυνας ο Ρον Φλάαρ που αποχώρησε από την Ολλανδία για λογαριασμό της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x