Stoiximan Super League

Κουτρουμπής: «Δεν μπορούμε να ζητάμε άλλο χρόνο»

Την άποψη πως οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να «δέσουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται, προκειμένου να έρθουν οι νίκες, εξέφρασε ο Γιώργος Κουτρουμπής. Μάλιστα, ο Έλληνας στόπερ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που στέκεται δίπλα στην ομάδα, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν έρθει μέχρι στιγμής.

Την άποψη πως οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να «δέσουν» όσο πιο γρήγορα γίνεται, προκειμένου να έρθουν οι νίκες, εξέφρασε ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Μάλιστα, ο Έλληνας στόπερ ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που στέκεται δίπλα στην ομάδα, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν έρθει μέχρι στιγμής.

«Είμαστε μια νέα ομάδα και προσπαθούμε να δέσουμε μέσα από τις προπονήσεις. Σίγουρα σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια δεν... μας βγήκε τίποτα, με αποτέλεσμα να τα χάσουμε και χάσουμε και τα δύο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι κοντά μας, θα προσπαθήσουμε στα επόμενα ματς να τον δικαιώσουμε. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο ματς με τον Άρη, εδώ που έχουμε φτάσει. Ξέρει ο κόσμος ότι δίνουμε ότι έχουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να ζητάμε χρόνο. Είμαστε στην ΑΕΚ. Πρέπει να δέσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να έρθουν οι νίκες στη συνέχεια. Πρέπει να “παλεύουμε” σε κάθε ματς για τη νίκη, γιατί είμαστε η ΑΕΚ. Σήμερα δεν μπήκαμε όσο δυνατά θα έπρεπε στο ματς. Βέβαια, είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε με το δοκάρι... Η Ξάνθη κατάφερε από λάθος μας να προηγηθεί και στη συνέχεια μείναμε με δέκα παίκτες», ήταν τα λόγια του Κουτρουμπή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x