Champions League

Να επιστρέψει με το «διπλό»

Στο Λονδίνο βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από το μεσημέρι της Τρίτης με σκοπό μια καλή εμφάνιση αύριο κόντρα στην Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και –φυσικά- ένα καλό αποτέλεσμα. για την αυριανή αναμέτρηση.

Στο Λονδίνο βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού από το μεσημέρι της Τρίτης με σκοπό μια καλή εμφάνιση αύριο κόντρα στην Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και –φυσικά- ένα καλό αποτέλεσμα.

Οι ερυθρόλευκοι πέταξαν το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Λούτον. Από εκεί οδικώς μεταφέρθηκαν στο Λονδίνο όπου κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της αγγλικής πρωτεύουσας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν λίγες ώρες «ελευθερίας» μπροστά τους καθώς στις 20:00 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της αυριανής αναμέτρησης και μετά από αυτή θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν την σέντρα.

Σε αυτή τόσο ο Αμπντούν όσο και ο Μοντέστο αναμένεται να γυμναστούν κανονικά, αποδεικνύοντας ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να τους υπολογίζει για την 11άδα του αγώνα. Επίσης, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος τεχνικός να «δείξει» τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα της ομάδας.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν την δύσκολη αποστολή που έχουν μπροστά τους και αναγνωρίζουν ότι η Άρσεναλ είναι το φαβορί για τη νίκη αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Ωστόσο, όλοι είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο Λονδίνο και να το συνδυάσουν με μια εμφάνιση τέτοια που θα δώσει απαντήσεις για εκείνη της πρεμιέρας με τη Σάλκε στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x