Stoiximan Super League

Περιμένουν το «yes» στην ΑΕΚ

Η μοναδική ελπίδα της ΑΕΚ, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο, είναι ο Δημήτρης Βιντιάδης, καθώς χωρίς τα χρήματα ενός επενδυτή πολύ δύσκολα θα επιβιώσει η ΠΑΕ. Έτσι, στον «Δικέφαλο» αναμένεται με αγωνία η τελική απόφαση των στελεχών της Seymour Pierce, οι οποίοι μπορούν να πείσουν τον Κιθ Χάρις να στηρίξει τον Έλληνα εφοπλιστή. Μόνο επίθεση κόντρα στον Πλατανιά.

Η μοναδική ελπίδα της ΑΕΚ, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο, είναι ο Δημήτρης Βιντιάδης, καθώς χωρίς τα χρήματα ενός επενδυτή πολύ δύσκολα θα επιβιώσει η ΠΑΕ.

Έτσι, στον «Δικέφαλο» αναμένεται με αγωνία η τελική απόφαση των στελεχών της Seymour Pierce, οι οποίοι μπορούν να πείσουν τον Κιθ Χάρις να στηρίξει τον Έλληνα εφοπλιστή.

Η ερχόμενη εβδομάδα είναι αυτή που θα κρίνει το μέλλον της ΑΕΚ. Στις αρχές, αναμένονται στην Αθήνα τα στελέχη της Seymour Pierce και στην ΠΑΕ μόνο το «yes» περιμένουν από τους Άγγλους προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. Εξ αρχής, ο Δημήτρης Βιντιάδης είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει τη στήριξη από τον Κιθ Χάρις και αυτή θα εξαρτηθεί από τα… χείλη των στελεχών της τράπεζας επενδύσεων, με τα αποτελέσματα των συζητήσεων να γίνονται γνωστά στο τέλος της προσεχούς εβδομάδας.

Ήρθε η ώρα για… επίθεση

Αφού νέα αγωνιστικά προβλήματα δεν προέκυψαν -πέραν των μακροχρόνια τραυματιών- ο Έβαλντ Λίνεν συνέχισε τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Ο Γερμανός τεχνικός θέλει ένα πιο δημιουργικό και επιθετικογενές σχήμα, αφήνοντας το 4-2-3-1 για το 4-3-3.

Αναφορικά με την άμυνα, ο Λίνεν φάνηκε διατεθειμένος να διατηρήσει τους τέσσερις που αγωνίστηκαν στην Τούμπα (με Αρκούδα-Κοντοέ στα άκρα και Γιάγκο-Κουτρουμπή στα στόπερ) και τον Φέτση σε ρόλο αμυντικού χαφ. Εσωτερικούς μέσους δοκίμασε τους Λαγό και Κορδέρο, με τους Βλάχο και Παπαδημητρίου να πλαισιώνουν τον Φουρτάδο στην επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x