Stoiximan Super League

Φορτσάρουν…

Αγώνα δρόμου κάνουν στην ΑΕΚ για να κλείσουν οι συμφωνίες με τους πιστωτές και να ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη και του Κιθ Χάρις στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Στα Σπάτα προσπαθούν να επισπεύσουν όσο γίνεται τις επαφές με τους προμηθευτές, ώστε να τις ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν και να περάσουν. Επίσης, το συντομότερο δυνατόν στο επόμενο κεφάλαιο των διαπραγματεύσεων, το οποίο αφορά συζητήσεις με μάνατζερ στους οποίους συνολικά οφείλεται περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Αγώνα δρόμου κάνουν στην ΑΕΚ για να κλείσουν οι συμφωνίες με τους πιστωτές και να ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη και του Κιθ Χάρις στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Στα Σπάτα προσπαθούν να επισπεύσουν όσο γίνεται τις επαφές με τους προμηθευτές, ώστε να τις ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν και να περάσουν.

Επίσης, το συντομότερο δυνατόν στο επόμενο κεφάλαιο των διαπραγματεύσεων, το οποίο αφορά συζητήσεις με μάνατζερ στους οποίους συνολικά οφείλεται περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Τα δύσκολα (τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές) οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές τα αφήνουν για το τέλος, έτσι ώστε να γνωρίζουν πώς έχουν πάει όλες οι υπόλοιπες επαφές και ξέρουν τι περιθώρια οικονομικής ευελιξίας έχουν.

Στόχος του Ανδρέα Δημητρέλου -που συνέχισε χθες σόλο τις επαφές λόγω υποχρεώσεων των Ηλία Βιντιάδη, Βίκτορα Παππά- είναι να τελειώνει το πρώτο ζήτημα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, ώστε την ερχόμενη να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους ατζέντηδες.

Όταν τελειώσουν οι επαφές με όλους τους πιστωτές (προμηθευτές, μάνατζερ, παίκτες και ομάδες) θα ανοίξει ένα νέος γύρος συζητήσεων για να αποτυπωθούν τα λόγια σε χαρτί. Για τον πολύ απλό λόγο πως ουδείς μπορεί να δεσμευτεί πότε θα γίνει η αποπληρωμή των συμφωνηθέντων.

Οι συζητήσεις γίνονται με βάση την προοπτική αγοράς του 51% από τον Βιντιάδη και τους συνεργάτες του. Αν, όμως, στο τέλος οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές κάνουν πίσω ή έστω αν αποφασίσουν πως τους συμφέρει καλύτερα να αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών σταδιακά, οι συμφωνίες είτε ακυρώνονται είτε διαφοροποιούνται.

Πάντως, στην ΑΕΚ παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την έκβαση του ενδιαφέροντος από την πλευρά του Βιντιάδη και των συνεργατών του. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι αγοραστές υποστηρίζουν πως επειδή τα χρήματα που απαιτούνται (και σκοπεύουν) να διαθέσουν για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ είναι πάνω από 10 εκατ. ευρώ, το ποσοστό που θα λάβουν μέσω της συμμετοχής τους σε αύξηση Μ.Κ. θα υπερβαίνει το 51%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x