Stoiximan Super League

Απαντήσεις… από βδομάδα

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένει η πλευρά Βιντιάδη την ολοκλήρωση των επαφών με τους πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να έχει μία σαφή εικόνα για το ύψος των χρεών του συλλόγου κι εν συνεχεία να πάρει την οριστική του απόφαση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών (ή όχι). Οι σκέψεις του Λίνεν για τα κενά των Λαγού και Κορδέρο.

Στα τέλη της επόμενης εβδομάδας αναμένει η πλευρά Βιντιάδη την ολοκλήρωση των επαφών με τους πιστωτές της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να έχει μία σαφή εικόνα για το ύψος των χρεών του συλλόγου κι εν συνεχεία να πάρει την οριστική του απόφαση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών (ή όχι).

Το μήνυμα του υποψηφίου επενδυτή και των συνεργατών του σε αυτούς με τους οποίους έχουν γίνει επαφές είναι πως εφόσον δεχτούν «κούρεμα» των οφειλομένων τους μέχρι και 40%, τότε θα εξοφληθούν μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Αρκετοί εκ των πιστωτών δείχνουν από διαλλακτικοί ως θετικοί γνωρίζοντας πως αν δεν ολοκληρωθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, η χρεοκοπία της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι προ των πυλών και κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη περισσότερα χρήματα.

Η χθεσινή εξέλιξη με την εξασφάλιση της δόσης και της αποτροπής της χρεοκοπίας της χώρας φέρεται να ικανοποίηση τον Δημήτρη Βιντιάδη και τους συνεργάτες του, καθώς είδαν το ρίσκο της (πιθανής) επένδυσής του στην ΠΑΕ ΑΕΚ να μειώνεται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ελπίζει στην υπομονή των πιστωτών και περιμένει, μην έχοντας εναλλακτική λύση και διαπραγματευτικά όπλα. Πάντως η θηλιά μέρα με τη μέρα σφίγγει και περισσότερο. Ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για χρέη προς παλιούς παίκτες είναι ορατός, ενώ και οι παίκτες της τωρινής ομάδας (όπως και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ) είναι στα όριά τους.

Οι σκέψεις του Λίνεν

Με δύο δεδομένες απουσίες, τους Λαγό και Κορδέρο, καταστρώνει τα πλάνα του ο Έβαλντ Λίνεν εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Για το αριστερό άκρο της άμυνας προβληματίζεται για το αν θα επαναφέρει τον Κοντοέ, καθώς έχει λειτουργήσει πολύ καλά ως στόπερ. Δεν αποκλείεται να επιλέξει τη λύση του Αρκούδα, που αν και δεξιοπόδαρος έπαιξε εκεί κατά συνθήκη ως αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Όσο για τη θέση του Κορδέρο, ο Ρίκκα δεν έχει πάρει ευκαιρίες από τον Γερμανό προπονητή αλλά δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να προτιμηθεί. Πιθανότητες να παίξει εκεί έχει και ο Κοτσαρίδης, που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στα δύο τελευταία ματς. Το παρήγορο είναι πως ο Φούντας αναμένεται να είναι διαθέσιμος, ενώ επανέρχεται και ο Φουρτάδο.

* Εξασφαλίστηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ η έκδοση εισιτηρίων για το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα κατόπιν συνεννόησης με τη ΦΕΑ Αθηνών, ενώ εξασφαλίστηκαν διαβεβαιώσεις πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και για το παιχνίδι στις 3 Δεκεμβρίου με τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x