Stoiximan Super League

«Κλείδωσε» η 11άδα

Κατασταλαγμένος για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελούν την αρχική 11άδα της ΑΕΚ στο παιχνίδι της με τον Πανθρακικό την Δευτέρα στην Κομοτηνή φέρεται να είναι ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός στη σημερινή προπόνηση δοκίμασε και πάλι το χθεσινό σχήμα με τον Κοτσαρίδη να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο.

Κατασταλαγμένος για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελούν την αρχική 11άδα της ΑΕΚ στο παιχνίδι της με τον Πανθρακικό την Δευτέρα στην Κομοτηνή φέρεται να είναι ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός τεχνικός στη σημερινή προπόνηση δοκίμασε και πάλι το χθεσινό σχήμα με τον Κοτσαρίδη να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο.

Κάτω από την εστία ήταν και πάλι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Στην άμυνα οι Αρκούδας (δεξιά) και Κοτσαρίδης (αριστερά) στα δύο άκρα και οι Κουτρουμπής, Κοντοές στο κέντρο της.

Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν ο Μιγκέλ Κορδέρο και ο Φώντας Φέτσης, μπροστά τους ήταν ο Γκερέιρο, με τους Φούντα (δεξιά) και Φουρτάδο (αριστερά). Την ίδια ώρα στην κορυφή της επίθεσης ήταν και πάλι ο Μιχάλης Παυλής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x