Το σίριαλ του Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος με τον Άρη φαίνεται πως θα μας απασχολήσει για καιρό ακόμα. Η διοίκηση της ΠΑΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής, αναφέρει πως καταγγέλλει την σύμβαση εργασίας με τον Αργεντινό τεχνικό, καθώς οι εξηγήσεις που έδωσε δεν ικανοποίησαν τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Καταγγελία της σύμβασης με τον Ανχελ Γκιγέρμο Ογιος»

«Η ΠΑΕ Aρης κατήγγειλε τη σύμβασή της με τον προπονητή Ανχελ Γκιγέρμο Ογιος λόγω αντιεπαγγελματικής και αντισυμβατικής συμπεριφοράς.

Ο Ανχελ Γκιγέρμο Ογιος, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους και δικηγόρους του απολογήθηκε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της ΠΑΕ, η οποία αποτελούνταν από τους αντιπροέδρους Νίκο Βογιατζή και Γιάννη Γρανούζη και τον γενικό αρχηγό Γιάννη Κόντη.

Οι εξηγήσεις του κρίθηκαν ανεπαρκείς στις κατηγορίες για τις οποίες είχε κληθεί να απολογηθεί με εξώδικο πρόσκληση που του κοινοποιήθηκε και η ΠΑΕ Αρης προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασης
».

Επιμέλεια: Αχιλλέας Κώτσογλου

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ