Stoiximan Super League

Τ.Γιαννόπουλος: «Δεν περίμενα τη μεταγραφή στη Βενέτσια»

Έτοιμος για την πρόκληση της συμμέτοχής του στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με τη Βενέτσια δήλωσε ο Τάκης Γιαννόπουλος στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6

Έτοιμος για την πρόκληση της συμμέτοχής του στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με τη Βενέτσια δήλωσε ο Τάκης Γιαννόπουλος στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν με φόβισε καθόλου ότι η ομάδα είναι τελευταία στη Serie B και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω στον αγώνα που κάνει για τη σωτηρία της, ώστε του χρόνου να προσπαθήσει να πετύχει την άνοδο στη Serie A. Το συμβόλαιό μου έχει διάρκεια 1,5 χρόνο και θα είναι κλειστό. Ακόμα και αν υποβιβαστούμε δεν θα φύγω. Είναι μια ευκαιρία για μένα, αν και είμαι μεγάλος στην ηλικία. Είναι μια μεταγραφή από το πουθενά αφού δεν είχα προβολή στον Πανιώνιο και δεν παίζω στην εθνική ομάδα. Με παρακολουθούσαν στη διάρκεια της προετοιμασίας που κάναμε μαζί, αλλά και στους αγώνες με την Ουντινέζε και αποφάσισαν να με αποκτήσουν», τόνισε σχετικά ο έμπειρος αμυντικός.

Πάντως, η μεταγραφή αυτή δεν θα ήταν τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρξε η συγκατάθεση του Πανιωνίου, που τον άφησε ελεύθερο τιμής ένεκεν, όσο και της οικογένειάς του που τον ακολουθεί πιστά σε όλους τους σταθμούς της σταδιοδρομίας του: «Είχα ένα συμβόλαιο με τον Πανιώνιο που ήταν δύσκολο να σπάσει και ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας που έδειξε κατανόηση και με βοήθησε. Το συζήτησα με την οικογένεια μου και ειδικά με την σύζυγό μου. Της ήρθε ξαφνικό, αλλά συμφώνησε. Όπου πηγαίνω έρχεται πάντα μαζί μου χωρίς να διαμαρτυρηθεί».

Αναφερόμενος στην απόφαση για την τιμωρία της ομάδας του, αλλά και του Ολυμπιακού για τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης που οδήγησαν στη μη διεξαγωγή της μεταξύ τους αναμέτρησης είπε: ««Η ποινή ήταν άδικη αφού δεν φταίνε οι παίκτες των δύο ομάδων για να τιμωρηθούν, αλλά εμείς δεν το βάλαμε κάτω. Ο Πανιώνιος έχει μάθει να μην το βάζει ποτέ κάτω».

Τέλος, όσον αφορά στον συμπαίκτη του, Βαγγέλη Μάντζιο, που αναμένεται σύντομα να ακολουθήσει το δρόμο της ξενιτιάς, ο Τάκης Γιαννόπουλος τόνισε: «Του λέω συνέχεια να μην επαναπαυτεί στο ταλέντο του και να δουλέψει σκληρά. Πρέπει να δείχνει πάντα την αξία του στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν το κάνει αυτό κάθε Κυριακή δεν θα γίνει τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x