Champions League

7ος Όμιλος: Πρίγκιπες και δράκοι

Η μάχη της Μονακό με την Πόρτο δεσπόζει στον έβδομο όμιλο, όπου η πρωτοπόρος Μπεσίκτας μπορεί να κάνει άλμα πρόκρισης υποδεχόμενη τη Λειψία.

Δεκατρία χρόνια μετά την αναμέτρησή τους στον τελικό του 2004, η Μονακό και η Πόρτο συναντώνται ξανά απόψε για τους ομίλους του Champions League. Τότε είχαν επικρατήσει οι «δράκοι», αλλά σήμερα επείγονται για νίκη μετά την εντός έδρας ήττα τους στην πρεμιέρα.

Η περσινή ημιφιναλίστ, που στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη στη Λειψία, παρά τις πολλές πωλήσεις παικτών είναι πολύ ανταγωνιστική και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Παρί στη Ligue 1. Σούμπασιτς και Μπαντιασίλ είναι εκτός πλάνων του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπαλντέ. Για την Πόρτο, που θα αντιμετωπίσει τον παλιόφιλο Ζοάο Μουτίνιο, νοκ άουτ είναι ο Αντρέ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπεσίκτας μετά το θρίαμβο στο «Ντραγκάο» (1-3) και στον απόηχο της ήττας με 2-1 από τη Φενέρμπαχτσε σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι το Σάββατο, κοντράρεται με τη Λειψία. Ο Σενόλ Γκιουνές δεν υπολογίζει μόνο στον Γκοκχάν Γκονούλ για τους γηπεδούχους που μετρούν εννιά σερί ματς χωρίς ήττα στην Ευρώπη στην έδρα τους. Στον αντίποδα, η γερμανική ομάδα που έχει κάνει μέτρια εκκίνηση στην Bundesliga δίνει το πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία της με μοναδικό ερωτηματικό τον Καμπλ.

Επόμενη αγωνιστική (17/10)
Μονακό-Μπεσίκτας
Λειψία-Πόρτο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x