Stoiximan Super League

Εδώ… Παππάς!

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χάρης Παππάς, όπως ανακοινώθηκε από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. «Έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, την οποία υποστηρίζω από μικρός. Θα βελτιωθώ πολύ με τον Φερέρ», δήλωσε ο 24χρονος δεξιός χαφ και πρόσθεσε: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Ολυμπιακό, διότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και θα κάνω τα πάντα για την καινούργια μου ομάδα». Ανοικτό το θέμα απόκτησης κι άλλου δεξιού χαφ. Συνάντηση του μάνατζέρ του με τη διοίκηση της Μπενφίκα προανήγγειλε ο Μανού. «Παραχωρείται ο Γκαγιάρδο», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Παρί. Πήρε Σερένι για τερματοφύλακα η Τορίνο, άλλη μία πόρτα για Σορεντίνο

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χάρης Παππάς, όπως ανακοινώθηκε από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. «Έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, την οποία υποστηρίζω από μικρός. Θα βελτιωθώ πολύ με τον Φερέρ», δήλωσε ο 24χρονος δεξιός χαφ και πρόσθεσε: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Ολυμπιακό, διότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και θα κάνω τα πάντα για την καινούργια μου ομάδα». Ανοικτό το θέμα απόκτησης κι άλλου δεξιού χαφ. Συνάντηση του μάνατζέρ του με τη διοίκηση της Μπενφίκα προανήγγειλε ο Μανού. «Παραχωρείται ο Γκαγιάρδο», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Παρί. Πήρε Σερένι για τερματοφύλακα η Τορίνο, έκλεισε άλλη μία πόρτα για Σορεντίνο.

Έκλεισε τον Παππά

Παίκτης της ΑΕΚ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Χάρης Παππάς, όπως ανακοινώθηκε από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.
Ο 24χρονος δεξιός χαφ, ο οποίος προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί με τον μάνατζέρ του, Κίμωνα Κοκορόγιαννη και συμφώνησε με συνοπτικές διαδικασίες να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση». Ο πρώην διεθνής με τις Ελπίδες άσος είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Καϊζερσλάουτερν, όμως προτίμησε την προοπτική του Champions League από τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

«Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, την οποία υποστηρίζω από μικρός. Θα κριθώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΑΕΚ και όσους έπαιξαν ρόλο στη μεταγραφή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο νεαρός άσος, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει να δώσει καμία απάντηση στην πρώην ομάδα του. «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον Ολυμπιακό, διότι το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα. Τώρα ανήκω στην ΑΕΚ και θα κάνω τα πάντα για την καινούργια μου ομάδα. Πιστεύω ότι με τον προπονητή που έχει η ΑΕΚ, για τον οποίο δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ, αφού όλοι λένε τα καλύτερα, θα βελτιωθώ σαν παίκτης. Θα μάθω πολλά».

Το προφίλ του Χάρη Παππά

Ημερομηνία Γέννησης: 12 Μαρτίου 1983
Ύψος: 1,70μ. Βάρος: 60 κιλά.
Προηγούμενες Ομάδες: Ορφέας Ελευθ., Πανσερραϊκός, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακός

2001/02 (1)-Ορφέας Ελευθ. (Δ)
2001/02 (2)-Πανσερραϊκός (Β): 8, 0
2002/03 (1)-Πανσερραϊκός (Β): 12, 1 (1 συμμ. στο Κύπελλο)
2002/03 (2)-Απόλλων Καλαμαριάς (Β): 13, 1
2003/04-Απόλλων Καλαμαριάς (Β): 26, 10 (2 συμμ. στο Κύπελλο)
2004/05-Απόλλων Καλαμαριάς (Α): 26, 6 (5 συμμ., 1 γκολ στο Κύπελλο)
2005/06-Απόλλων Καλαμαριάς (δανεικός από ΟΣΦΠ): 28, 7 (3 συμμ. στο Κύπελλο)
2006/07-Ολυμπιακός (Α): 19 (3 συμμ. στο Κύπελλο)

Από αναβολή σε αναβολή

«Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει με τον Μανού. Θα δούμε». Η δήλωση αυτή του γενικού διευθυντή της Μπενφίκα, Ζοσέ Βέιγκα, μαρτυρά πως ο πορτογαλικός σύλλογος δεν «καίγεται» για να κλείσει γρήγορα το θέμα Μανού, σε αντίθεση με την ΑΕΚ, που έχει κουραστεί να περιμένει απάντηση στην πρότασή της είτε για μεταγραφή έναντι 500.000 ευρώ είτε για δανεισμό με οψιόν αγοράς, όπως αποκάλυψε η «SportDay». Ο Μανού, μιλώντας στη «SportDay», επιβεβαίωσε ότι ο ατζέντης του ενημερώθηκε να είναι σταντ μπάι για να προχωρήσει το θέμα: «Ο κ. Βέιγκα επικοινώνησε το βράδυ της Δευτέρας με τον εκπρόσωπό μου και του είπε να περιμένει τηλεφώνημά του για να συναντηθούν και να προχωρήσει το θέμα. Όμως ακόμα μέχρι και τώρα (σ.σ.: 11 μ.μ. ώρα Ελλάδας) δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας». Το ίδιο είπε και ο Ντίνις Φοντάο: «Περιμένω ακόμα την ειδοποίηση από τον κ. Βέιγκα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας φαντάζομαι ότι θα ξέρουμε τι θα γίνει».

«Παραχωρείται ο Γκαγιάρδο»

Ο δρόμος για την απόκτηση του Μαρσέλο Γκαγιάρδο είναι ανοικτός για την ΑΕΚ, αρκεί φυσικά να θελήσει η «Ένωση» να προχωρήσει στη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο 31χρονος Αργεντινός μέσος έδωσε το «παρών» στην πρώτη της Παρί Σεν Ζερμέν για τη νέα σεζόν, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Παρισιού, Αλέν Ρος, προανήγγειλε την παραχώρησή του. «Πρέπει να σας πω ότι δεν έχω κάποια επαφή με οποιαδήποτε ελληνική ομάδα», δήλωσε στη «SportDay» και συμπλήρωσε: «Ο Μαρσέλο είναι παίκτης της Παρί για άλλα δύο χρόνια, για σήμερα, για αύριο... Θα είναι στην ομάδα μέχρι να φύγει. Ο Γκαγιάρδο παραχωρείται». Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην διεθνής άσος παραχωρείται έναντι 1,5 εκατ. ευρώ από την Παρί, ωστόσο ο ίδιος θα προσπαθήσει να αποχωρήσει χωρίς να αφήσει χρήματα στην ομάδα του. Το κασέ του Γκαγιάρδο είναι 800.000 ευρώ και μένει να φανεί αν η ΑΕΚ θα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο του Ασκάρατε

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και τυπικά από χθες ο Χαβιέρ Ασκάρατε. Ο 23χρονος Αργεντινός αμυντικός αποκτήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από την αργεντίνικη Σαν Μαρτίν, που έχει τα δικαιώματά του και θα εισπράξει για το διάστημα αυτό 150.000 ευρώ. Αν ο πανύψηλος άσος ικανοποιήσει με την απόδοσή του, τότε η «Ένωση» μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματά του καταβάλλοντας 200.000 ευρώ στην ομάδα του και υπογράφοντας μαζί του κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Περιμένει ο Μπαροβέρο

Πιθανή πώληση του Σορεντίνο θα αναθερμάνει πιθανότατα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μαρσέλο Μπαροβέρο. Ο 23χρονος τερματοφύλακας εξακολουθεί, σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής, να περιμένει την ΑΕΚ. Όπως είπε ο μάνατζέρ του, Μαρσέλο Φραντζεσκίνι, «… μιλάμε και με άλλες ομάδες, αλλά προτεραιότητά μας είναι η ΑΕΚ».

Απομακρύνεται ο Καλντερόν

Η στασιμότητα στην υπόθεση Χοακίν Καλντερόν τις τελευταίες ημέρες ίσως σημαίνει πως η ΑΕΚ εγκατέλειψε την υπόθεση του νεαρού επιθετικού της Έλτσε. «Δεν έχουμε ακόμα καμία πρόταση, ενώ πρέπει να σας πω ότι τώρα στην ομάδα σκέφτονται να μην τον δώσουν», δήλωσε στη «SportDay» ο εκπρόσωπος του παίκτη, Σεβιγιάνο Ντομίνγκο.

Αποθέωση για Φερέρ

Αποθεωτική υποδοχή επιφύλαξαν δεκάδες οπαδοί της Μπέτις στον Λορένσο Σέρα Φερέρ κατά την άφιξή του στη Σεβίλλη, όπου και θα τιμηθεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Οι φίλοι των «βερδιμπλάνκος» φώναζαν ρυθμικά το όνομα του 54χρονου τεχνικού και είχαν ένα πανό που ανέφερε «Φερέρ για πρόεδρος», θέλοντας προφανώς να… πικάρουν τον ιδιοκτήτη της Μπέτις, Μανουέλ Ρουίθ ντε Λοπέρα, οι σχέσεις του οποίου με τον Φερέρ ήταν και παραμένουν τεταμένες. Πάντως, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά. «Έρχομαι σε μια εκδήλωση που πρέπει να είναι για όλους τους φιλάθλους της Μπέτις και όχι να είναι εκδήλωση αντιπαράθεσης. Πάντα θα υποστηρίζω την Μπέτις, γιατί από καιρό αποφάσισα με την καρδιά μου να είμαι "μπέτικο". Έρχομαι να δω τους φίλους μου, να τους χαιρετήσω και να δω τους μυθικούς "μπέτικος"», τόνισε.

*Οι Νίκος Γεωργέας, Γιώργος Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Λαγός και Ξενοφών Πάνος ακολούθησαν και το πρωί της Τρίτης το πρόγραμμα προπόνησης-προσαρμογής, ενώ το απόγευμα το «παρών» στους Θρακομακεδόνες έδωσε και ο Περπαρίμ Χετεμάι. Και οι πέντε παίκτες θα ακολουθήσουν την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία.

**Περίπου 16.300 κάρτες διαρκείας είχαν πωληθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ έως το βράδυ της Τρίτης και η διάθεσή τους συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναμένουν αύξηση της ζήτησης τις επόμενες ημέρες, αφού στο τέλος του μήνα καταβάλλονται οι μισθοί στους εργαζομένους, ενώ μετά τις 4 Ιουλίου θα απελευθερωθούν θέσεις από προηγούμενους κατόχους.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x