Κύπελλο Ελλάδας

AEK: Και η Λαμία θέλει προσοχή

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα παρατάξει την ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία ο Μανόλο Χιμένεθ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί στόχο της ΑΕΚ, η οποία φέτος διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα και δείχνει αποφασισμένη να φτάσει στους «32» του Europa League.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος προτίθεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation κόντρα στη Λαμία, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου (20;30, Cosmote Sport1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Άλλωστε, ο Ισπανός τεχνικός πριν από λίγες ημέρες είχε τονίσει στους ποδοσφαιριστές πως τους υπολογίζει όλους στην μεγάλη σεζόν που έχουν μπροστά τους. Ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ο Χιμένεθ δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή βασικών «όπλων» του, ενώ ακολουθεί και ο αγώνας με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ.

Η πιθανή ενδεκάδα

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχεις τους Γκάλο, Τζανετόπουλο, Γιαννούτσο και Βινίσιους.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Αϊντάρεβιτς με τον Γαλανόπουλο, με τους Τρίστανσον και Πατίτο στα πλάγια. Ως επιτελικός μέσος θα παίξει ο Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x