Ιταλία

Ανανέωσε με Φάσιο η Ρόμα

Κάτοικος Ρώμης έως το 2021 θα παραμείνει ο Φεντερίκο Φάσιο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι «τζιαλορόσι».

Την ανανέωση του συμβολαίου του Φεντερίκο Φάσιο έως το 2021 ανακοίνωσε η Ρόμα μέσω του επίσημου σάιτ της, με τον Αργεντινό αμυντικό μάλιστα να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνέχιση της καριέρας του στην ιταλική πρωτεύουσα.

«Είναι η δεύτερη ανανέωσή μου με το σύλλογο και είμαι απίστευτα χαρούμενος. Από την πρώτη ημέρα μου εδώ, αισθάνθηκα ότι η Ρόμα πιστεύει σε εμένα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη. Έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα από όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην Τριγκόρια, ένα μέρος που θέλω να παραμείνω για πολλά χρόνια ακόμη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φάσιο.

Ακόμη, τον 32χρονο ποδοσφαιριστή φρόντισε να επαινέσει και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τζιανλούκα Πετράτσι.

«Ο Φεντερίκο είναι ένας παίκτης-κλειδί στο ρόστερ μας και εξαιτίας αυτού, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιό του. Βασιζόμαστε στις ικανότητες και στην εμπειρία του, προσόντα που θα φανούν πολύ σημαντικά και στη βελτίωση και ανάπτυξη των νεαρών παικτών της ομάδας. Ο Φάσιο θα είναι κάτι σαν μέντορας για την άμυνά μας», τα όσα είπε αναλυτικά ο τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων.

Θυμίζουμε ότι ο Φάσιο είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Ρόμα το φετινό καλοκαίρι, μετά τους Ζανιόλο, Τζέκο και Ουντέρ, ενώ έχει καταγράψει ήδη 136 συμμετοχές και 11 γκολ με τους Ρωμαίους από το 2016.




Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x