Ισπανία

CR… 9;

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως προορίζει ο Ράφα Μπενίτεθ για τη θέση του επιθετικού στη Ρεάλ, όπως αναφέρουν στην Ισπανία, με τον Καρίμ Μπενζεμά να μένει στον πάγκο και το «BBC» να... σπάει.

Μπορεί αρκετά δημοσιεύματα να αναφέρουν τον Σέρχιο Αγουέρο ως μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «As», ο Ράφα Μπενίτεθ δεν πρόκειται να κινηθεί για επιθετικό καθώς προορίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για αυτή τη θέση.

Η μαδριλένικη εφημερίδα τονίζει ότι ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάσσει τη «βασίλισσα» με σύστημα 4-2-3-1, με τη διαφορά όμως ότι θέλει να τοποθετήσει τον πορτογάλο σούπερ σταρ στην κορυφή της επίθεσης, κάτι πάντως που ο 30χρονος δε φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι.

Παράλληλα, ο Γκάρεθ Μπέιλ θα μετακινηθεί στην αριστερή πτέρυγα και ο Χάμες Ροντρίγκες θα πάει δεξιά, εκεί που έκανε και τα καλύτερά του παιχνίδια φέτος.

Αν όντως ισχύει αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό η «βασίλισσα» να κινηθεί είτε για την απόκτηση δεκαριού (φημολογείται ενδιαφέρον για τον Ραχίμ Στέρλινγκ), είτε για κάποιο αμυντικό χαφ (π.χ. Βεράτι), με έναν εκ των Τόνι Κρόος, λούκα Μόντριτς ή Ίσκο να αναλαμβάνει το ρόλο του «μαέστρου».

Μένει πάντως να δούμε κατά πόσο ο CR7 θα δεχτεί να αφήσει την αγαπημένη του αριστερή πλευρά όπως και ποια θα είναι η αντίδραση του Καρίμ Μπενζεμά αν δει πως δεν υπολογίζεται για βασικός.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x