Champions League

Γκαλίτσιος: ''Άδικη η ισοπαλία''

Άδικη χαρακτήρισε την ισοπαλία του Ολυμπιακου με την Άλκμάαρ ο Γιώργος Γκαλίτσιος με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Άδικη χαρακτήρισε την ισοπαλία του Ολυμπιακου με την Άλκμάαρ ο Γιώργος Γκαλίτσιος με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Νομίζω ότι η ισοπαλία δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε πάριε τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να νικήσουμε. Προσπαθούμε να διαβάσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Μπήκαμε διαβασμένοι, είχαμε πολύ καλές εντολές από τον προπονητή μας», τόνισε ο αμυντικός των ερυθρόλευκων.

«Μόνο νίκη με ΠΑΟ»

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να στείλει το δικό του μήνυμα… «Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον ΠΑΟ εμείς θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε τη νίκη και να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας», κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Ζαϊρί, είπε: «Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα ρίξουμε το βάρος στο παιχνίδι με την Αρσεναλ. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση από μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της αλλά θα έρθει για τη νίκη στο Καραϊσκάκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x