Champions League

Όσκαρ: «Μπορούμε την πρόκριση»

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να περάσει το εμπόδιο της Μπορντό στους «16» του Champions League εμφανίστηκε ο Όσκαρ Γκονθάλεθ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι. «Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της και έχει δείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και είναι δύσκολη ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να περάσει το εμπόδιο της Μπορντό στους «16» του Champions League εμφανίστηκε ο Όσκαρ Γκονθάλεθ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι.

«Η κλήρωση πήγε καλά για εμάς και η Μπορντό ήταν μία ομάδα που θέλαμε. Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της και έχει δείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και είναι δύσκολη ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε:

«Δεν περίμενε κανείς η Μπορντό να τερματίσει στην πρώτη θέση. Ίσως περίμεναν να πάρει την τρίτη θέση, αλλά όχι όσα πέτυχε. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δύο μήνες. Η Μπορντό έδειξε ότι διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και είναι μία αξιοπρόσεκτη αντίπαλος».

Καταλήγοντας, ο 27χρονος παίκτης τόνισε: «Πρέπει να σκοράρουμε στο πρώτο ματς. Αν δεν δεχθούμε κάποιο γκολ, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάρουμε την πρόκριση».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x