Champions League

Μπλαν: «Ευνοϊκή κλήρωση»

Η Μπορντό «κληρώθηκε» με τον Ολυμπιακό στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέλιξη ευνοϊκή σύμφωνα με τον τεχνικό των «Γιρονδίνων», Λοράν Μπλαν. «Βασική μας επιδίωξη ήταν να αποφύγουμε την Ίντερ και τη Μίλαν», ανέφερε ο Γάλλος προπονητής προσθέτοντας επίσης πως «τώρα πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την κλήρωση, υπό την έννοια ότι θα μπορούσαμε να πέσουμε με πιο μεγάλη ομάδα».

Η Μπορντό «κληρώθηκε» με τον Ολυμπιακό στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέλιξη ευνοϊκή σύμφωνα με τον τεχνικό των «Γιρονδίνων», Λοράν Μπλαν.

«Βασική μας επιδίωξη ήταν να αποφύγουμε την Ίντερ και τη Μίλαν», ανέφερε ο Γάλλος προπονητής προσθέτοντας επίσης πως «τώρα πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την κλήρωση, υπό την έννοια ότι θα μπορούσαμε να πέσουμε με πιο μεγάλη ομάδα.

Μην ξεχνάμε όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που παίζουν τακτικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να έχουν κι αυτοί τα ίδια συναισθήματα, φαντάζομαι ότι ήθελαν να αποφύγουν κάποιες μεγάλες ομάδες. Δεν βρίσκονται εδώ τυχαία. Η δική μας δουλειά είναι να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».


Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x