Champions League

Με τη συνταγή… του Καραϊσκάκη

Έχοντας οδηγό το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μια προπόνηση επί γερμανικού εδάφους. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την σημαντική αναμέτρηση, αλλά δεν θα μπορούσε να μην στηριχθεί στην επιτυχημένη συνταγή του αγώνα στο Φάληρο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τόλης Χριστοφοράκης

Έχοντας οδηγό το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μια προπόνηση επί γερμανικού εδάφους. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την σημαντική αναμέτρηση, αλλά δεν θα μπορούσε να μην στηριχθεί στην επιτυχημένη συνταγή του αγώνα στο Φάληρο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τόλης Χριστοφοράκης

Το θετικό για τον Ισπανό είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές που δεν είχε την προηγούμενη αγωνιστική… Τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Λιούμπομιρ Φέισα, εκ των οποίων ο ένας, μάλιστα, προορίζεται για την αρχική 11άδα.

Ο Τοροσίδης αναμένεται να πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Στο άλλο θα επιλεγεί και πάλι η… λύση του Μαρκάνο, κάτι που αυτόματα, μεταθέτει τον Χολέμπας στην μεσαία γραμμή.

Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μέλμπεργκ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα επιτηρούν την εστία του Ολυμπιακού, κάτω απ’ την οποία θα βρεθεί ο Κοστάντσο.

Στη μεσαία γραμμή, περισσότερο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί βασικός ο Μακούν και ο Ορμπάιθ. Λιγότερες είναι οι πιθανότητες να παίξει από την αρχή ο Φέισα.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα είναι μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ. Απέναντι από τον Χολέμπας θα είναι ο Μιραλάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.

Δείτε τι μεταδίδει από τη Γερμανία ο Τόλης Χριστοφοράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x