Champions League

Καν’ το όπως στη Βρέμη!

Τη νίκη του Καραϊσκάκη πριν από δύο εβδομάδες και τον θρίαμβο της Βρέμης καλείται να επαναλάβει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (21:45, MEGA / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία για να έχουν ελπίδες πως θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι μετά τον Δεκέμβριο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τόλης Χριστοφοράκης

Τη νίκη του Καραϊσκάκη πριν από δύο εβδομάδες και τον θρίαμβο της Βρέμης καλείται να επαναλάβει ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League (21:45, MEGA / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες χρειάζονται ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία για να έχουν ελπίδες πως θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι μετά τον Δεκέμβριο.

Με το «διπλό» η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και όλοι περιμένουν να επαναληφθεί η ιστορία που είχαν γράψει οι «ερυθρόλευκοι» πριν από τέσσερα χρόνια κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τόλης Χριστοφοράκης

Ο Βαλβέρδε αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοστάντσο, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μανιάτη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ορμπάιθ και ο Μοντέστο (ή ο Μακούν), έχοντας στα πλάγια τον Χολέμπας και τον Μιραλάς. Πιο μπροστά θα είναι ο Ιμπαγάσα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Φέισα, Φετφατζίδης, Αμπντούν και Πάντελιτς. Στην Αθήνα έμειναν οι Γέστε (είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, αλλά ο προπονητής δεν θέλησε να ρισκάρει), Φουστέρ (αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 19 Νοεμβρίου στο Καραϊσκάκη), Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Μόνχε και Βαλεριάνος, που θα συνεχίσουν προπονήσεις μόνοι τους στην Αθήνα.

Πώς θα αγωνιστούν οι Γερμανοί

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τη Ντόρτμουντ απέναντι στον Ολυμπιακό. Την εστία της γερμανικής ομάδας θα υπερασπιστεί ο Βαϊντενφέλερ και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς και Σμέλτσερ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Λάιτνερ και ο Κελ, με τον Γκέτσε και τον Πέρισιτς να παίζουν στα άκρα. Πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο Καγκάουα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι Λεβαντόφσκι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λάνγκερακ, Γκρόσκροΐτς, Ντα Σίλβα, Λέβε, Γκoυντογκάν, Μπέντερ, Μπλαστσικόφσκι και Μπάριος.

Η βαθμολογία του έκτου ομίλου

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1) Άρσεναλ 7 (4-2)
2) Μαρσέιγ 6 (4-1)
3) Ολυμπιακός 3 (4-4)
4) Ντόρτμουντ 1 (2-7)

Η 4η αγωνιστική

Άρσεναλ-Μαρσέιγ
Διαιτητής
: Πάολο Ταλιαβέντο (Ιταλία)

Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός
Διαιτητής
: Βλάντισλαβ Μπεζμπορόντοφ (Ρωσία)

Επόμενη (5η) αγωνιστική (23/11)

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός
Άρσεναλ-Ντόρτμουντ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x