Champions League

Μοντέστο: «Να κλείσω εδώ την καριέρα μου»

Την επιθυμία να αγωνιστεί μερικά χρόνια ακόμη στον Ολυμπιακό και να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά εξέφρασε ο Φρανσουά Μοντεστό. Μιλώντας στην «Equipe» ο Γάλλος τόνισε ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να παίξει με τους «ερυθρόλευκους» σε επίπεδο Champions League.

Την επιθυμία να αγωνιστεί μερικά χρόνια ακόμη στον Ολυμπιακό και να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά εξέφρασε ο Φρανσουά Μοντεστό.

Μιλώντας στην «Equipe» ο Γάλλος τόνισε ενθουσιασμένος για την ευκαιρία να παίξει με τους «ερυθρόλευκους» σε επίπεδο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, αλλά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να παίξει εύκολα στη Γαλλία διεκδικώντας -μάλιστα- την κορυφή. Στην Ελλάδα έχουν υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα και υπάρχει μεγάλη πίεση, τα γήπεδα που παίζουμε είναι γεμάτα και κάθε χρόνο στόχος είναι να γίνουμε πρωταθλητές.

Μετά από έξι χρόνια στη Μονακό, πραγματικά δεν περίμενα πως στα 33 μου χρόνια θα έπαιρνα πρωτάθλημα και θα πετύχαινα γκολ στο Champions League με την Ντόρτμουντ. Είμαι πολύ τυχερός. Προτιμώ να είμαι στην Ελλάδα παρά στη Γαλλία, έδωσα μία νέα ζωή στην καριέρα μου. Έχω ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αν έκλεινα την καριέρα μου εδώ. Θέλω να παίξω άλλα δυο-τρία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδ
ο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x