Champions League

«Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε»

Ο Βίκτορ Βιτόλο στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Μάλαγα, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές ξεχνάνε ότι προβλήματα έχει ο σύλλογος με του που μπαίνουν μέσα στο γήπεδο. «Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Το ιδανικό αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη», είπε ο Ισπανός αμυντικός χαφ.

Ο Βίκτορ Βιτόλο στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Μάλαγα, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές ξεχνάνε ότι προβλήματα έχει ο σύλλογος με του που μπαίνουν μέσα στο γήπεδο.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Το ιδανικό αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη», είπε ο Ισπανός αμυντικός χαφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόφτης των «πράσινων:

«Μας έτυχε μια ισπανική ομάδα αλλά η ιδέα είναι ίδια. Να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς της Αθήνας. Η Μάλαγα είναι μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Έφτασε ως εδώ γιατί το άξιζε, κάνοντας πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Αύριο θα δώσουν ένα σημαντικό αγώνα με εμάς. Είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η εμπειρία στις διεθνείς διοργανώσεις είναι θετικό αλλά όχι καθοριστικό. Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Και συνέχισε: «Το θετικό αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη ή κάποιο που θα μας δώσει αυτό που θέλουμε. Η κατάσταση στη Μάλαγα είναι δύσκολη, αλλά οι παίκτες, ξεχνάμε τα προβλήματα μέσα στο γήπεδο και παίζουμε την μπάλα μας εκεί που ξέρουμε, στο γήπεδο. Είναι μεγάλο κίνητρο η πρόκριση. Η Μάλαγα λόγω των οικονομικών προβλημάτων θα κάνει ότι μπορεί για να περάσει όπως κι εμείς».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x