Champions League

Σιόβας: «Πάμε για τη νίκη με Σάλκε»

Μόνο η νίκη κόντρα στη Σάλκε είναι στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σιόβας μετά το 3-1 επί της Σάλκε. Ο Έλληνας αμυντικός, επίσης, στάθηκε στη σημαντική βοήθεια του κόσμου, όταν οι Γάλλοι έφεραν το ματς στα ίσα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία πως οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν στη φάση των «16» στο Champions League.

Μόνο η νίκη κόντρα στη Σάλκε είναι στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Σιόβας μετά το 3-1 επί της Σάλκε.

Ο Έλληνας αμυντικός, επίσης, στάθηκε στη σημαντική βοήθεια του κόσμου, όταν οι Γάλλοι έφεραν το ματς στα ίσα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία πως οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν στη φάση των «16» στο Champions League.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πιστεύω πως είχαμε καλά τρεξίματα σε όλη τη διάρκεια. Προηγηθήκαμε νωρίς και ελέγξαμε το παιχνίδι, ενώ όταν δεχθήκαμε το γκολ, αντιδράσαμε εγκαίρως και έτσι ήρθε η νίκη», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Σιόβας.

Για το αν… βοήθησε το γκολ της Μονπελιέ, όπως στο «Λα Μοσόν»: «Εδώ μας βοήθησε και ο κόσμος. Μόλις δεχθήκαμε το γκολ μας εμψύχωσε για να παίξουμε καλύτερα. Πιστεύω πως με την συμπαράστασή του θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για την τετράδα των Ελλήνων στην άμυνα: «Πρέπει να στηριχθούν οι Έλληνες. Καλό θα είναι να έρθουν και άλλα παιδιά και να παίζουν στις πιο μπροστινές θέσεις, όπως ο Μήτρογλου και ο Μανιάτης. Υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα και έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα».

Για το ματς με τη Σάλκε: «Πάμε για τη νίκη. Ολυμπιακός είμαστε. Πάμε πάντα για να κερδίζουμε».

Για το πού προτιμά να παίζει. Κέντρο ή άμυνα: «Και οι δύο θέσεις μου αρέσουν. Τα τελευταία χρόνια παίζω στην άμυνα αλλά και στο κέντρο μου αρέσει. Πιστεύω πως αποδίδω και εκεί καλά όπως και πίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x