Champions League

Η παράδοση που θέλει να σπάσει η ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αντβέρπ στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0 στο Βέλγιο και θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα, αλλά και την κακή παράδοση που έχει απέναντι σε ομάδες της χώρας.

Η ΑΕΚ αναζητά την επιστροφή στους ομίλους του Champions League και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Αντβέρπ.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να φέρει… τούμπα την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και την κακή παράδοση που έχει απέναντι στους Βέλγους. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αγωνιστεί συνολικά 13 φορές απέναντι σε βελγικές ομάδες, αλλά μετράνε μόλις μία νίκη.

Αυτή είχε έρθει το καλοκαίρι του 2017 όταν η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 3-0 της Κλαμπ Μπριζ, με το αποτέλεσμα αυτό μάλιστα να στέλνει την Ένωση στους ομίλους του Champions League.

Η ΑΕΚ λοιπόν πέρα από τη μία και μοναδική νίκη απέναντι σε Βέλγους, μετράει άλλες 7 ισοπαλίες αλλά και 5 ήττες. Όσον αφορά τις αναμετρήσεις στις οποίες είναι γηπεδούχος, έχει ρεκόρ 1-4-1 και ευελπιστεί πως σήμερα θα κάνει δύο τις νίκες της, παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x