Champions League

Τσακίρης: «Η 11άδα μπορεί να έχει ξανά 1-2 αλλαγές - Η εξέλιξη του ματς θα κρίνει αν παίξει ο Πόνσε»

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του παιχνιδιού με την Αντβέρπ, αλλά και στην πιθανότητα ν' αγωνιστεί ο Εζεκιέλ Πόνσε αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Για το «στριμωγμένο» πρόγραμμα της ΑΕΚ που δημιουργεί προβλήματα, τις αλλαγές που πιθανότατα να έχει ενδεκάδα και για τη συμμετοχή του Εζεκιέλ Πόνσε με την Αντβέρπ, μίλησε ο Γιώργος Τσακίρης από το Βέλγιο στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε για τον Αργεντινό ότι ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης υπάρχουν πιθανότητες να περάσει στον αγωνιστικό χώρο και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του με την Ένωση, καθώς ο Λιβάι Γκαρσία έχει τραβήξει μόνος του το... κουπί το τελευταίο διάστημα χωρίς να πάρει ανάσες.

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ, τόνισε ότι το πιεσμένο πρόγραμμα δημιουργεί μεγάλα εμπόδια σε επίπεδο ετοιμότητας, ρυθμού, ξεκούρασης, αλλά κυρίως ανάλυσης της Αντβέρπ, σημειώνοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη σημερινή και αυριανή μέρα για να βοηθήσει τους παίκτες του.

Όσον αφορά την ενδεκάδα υπογράμμισε ότι ο «Πελάδο» θα πάει πιθανότατα σε 1-2 αλλαγές, όπως και στη ρεβάνς με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και μένει να δούμε αν θα αφορούν τα άκρα σε επίθεση και άμυνα ή τη μεσαία γραμμή.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x