Champions League

Αλέγκρι: «Μοναδική ευκαιρία να πάμε τελικό»

Προσγειωμένος -αλλά και πεπεισμένος ότι η Γιουβέντους έχει μια μοναδική ευκαιρία να πάει στον τελικό του Champions League- παρουσιάστηκε πριν τη ρεβάνς με τη Ρεάλ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που έχει η ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και βέβαιος ότι αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Μαδρίτης, ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την ομάδα του, ωστόσο τόνισε πως όταν απέχει τόσο λίγο από τον τελικό, πρέπει να πάει στο Βερολίνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέγκρι

Για την πρόκριση: «Απέχουμε 95 λεπτά από το Βερολίνο, πρέπει να το πιστέψουμε. Νωρίτερα στη χρονιά αυτό ήταν ένα ενδεχόμενο που κανείς δε φανταζόταν. Τώρα πρέπει να πάμε στον τελικό, είναι μια μοναδική ευκαιρία».

Για το αν θα κοιμηθεί από το άγχος: «Απόψε θα κοιμηθώ. Ελπίζω ότι δε θα κοιμηθώ αύριο στον πάγκο, αυτό είναι το χειρότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να απολαύσω αυτό το παιχνίδι. Αλλά θα είναι 95 λεπτά μεγάλα σε διάρκεια και ατελείωτα».

Για το αν θα είναι σφιχτό παιχνίδι: «Δύσκολα θα τελειώσει 0-0. Στο Μονακό θα μπορούσαμε να σκεφτούμε να πάρουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά αύριο με τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου όχι. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι θα ελέγξουμε το παιχνίδι, όταν στην έδρα τους είναι ακόμα πιο επιθετικοί. Είναι μια ομάδα που πετυχαίνει γκολ, αλλά το ίδιο είμαστε κι εμείς. Αν έχουμε περισσότερο την μπάλα, θα έχουμε λιγότερες πιθανότητες να μας πληγώσουν».

Για τον Τέβες: «Είναι σε φανταστική φόρμα. Επίσης έχει αρχίσει να σκοράρει στο Champions League, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει για χρόνια».

Για το αν θα ξεκινήσει ο Πογκμπά: «Ο Πογκμπά είναι καλά και θα παίξει από την αρχή. Θα μπορούσε να είναι το κλειδί του αγώνα, επειδή έχουμε έναν επιπλέον παίκτη και όχι τον οποιονδήποτε, αλλά έναν εκπληκτικό παίκτη που θα έχει την ευκαιρία αύριο να δείξει την αξία του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x