Champions League

Αρτούρ Ζόρζε: «Δεν υπάρχει φαβορί, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός αντίπαλος»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός δίνει ακόμη έναν «τελικό», αφού αντιμετωπίζει την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ (29/8, 22:00) στοχεύοντας στην ανατροπή και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ο προπονητής των Πορτογάλων, Αρτούρ Ζόρζε, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τα καλύτερα λόγια για τους «πράσινους», τονίζοντας πως δεν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι παρά το 2-1 του πρώτου ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως θα αντιμετωπίσουν τον Παλάσιος: «Εμείς κοιτάμε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας θέλει πολύ την πρόκριση. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι».

Για την απόκτηση του Μουτίνιο και το γεγονός ότι ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα: «Τον Zοάο τον φέραμε γιατί θεωρούμε ότι θα μεταδώσει θετική ενέργεια και πολλά στοιχεία από την εμπειρία του. Έχει πνεύμα νικητή και μπορεί να το μεταδώσει στους συμπαίκτες του».

Για το τι έχει πει στους παίκτες του: «Κατά την προετοιμασία τους μίλησα για τα δυνατά μας σημεία. Τους είπα ότι σεβόμαστε τον αντίπαλο. Έχουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να κρατήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τα θετικά στοιχεία του πρώτου ματς».

Για το ποιος είναι το φαβορί: «Δεν υπάρχει φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα και ένα καλό σύνολο. Αυτό με προβληματίζει. Θα κυνηγήσουμε το γκολ αύριο».,

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x