Champions League

Αθανασίου: «Ομάδα με χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς – Απέδωσε δικαιοσύνη ο Μαντσίνι»

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει μέσα στην επιστροφή του σε ομίλους Champions League χάρη στη νοοτροπία του να παλεύει μέχρι τέλους και στο γκολ του Μαντσίνι!

Για ποδοσφαιρική αδικία, η οποία ωστόσο διορθώθηκε με το γκολ του Μαντσίνι, που παραλίγο να υποστεί ο Παναθηναϊκός στη Μπράγκα αλλά τελικά έμεινε ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση, έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Θα ήταν πολύ κρίμα και άδικο ο Παναθηναϊκός να μην σκοράρει χθες και ακόμα περισσότερο να χάσει αυτό το παιχνίδι με 2-0 ή και με 3-0. Ο Μπρινιόλι μας θύμισε την αξία του να διαθέτεις έναν πολύ μεγάλο τερματοφύλακα, με την απόκρουση στο τετ α τετ με τον Λόπες. Ξαναμπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης στους ομίλους. Πήρε το μάθημα του νομίζω, σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κάνει λάθη όπως του Γεντβάι στο 2-0, ή την χαμένη ευκαιρία για το 1-1 του Σπόραρ. Ο Παναθηναϊκός μπήκε υπνωτισμένος στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είναι μόνο το γκολ που δέχεται, αλλά το γκολ του Μαντσίνι στο φινάλε απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως, με την εικόνα που έχει ο Ιωαννίδης στα ματς με τη Μαρσέιγ αλλά και χθες, το πιο δίκαιο θα ήταν να επιστρέψει στην 11άδα των «πράσινων».

Παράλληλα, ο Αθανασίου επισήμανε πως, χάρη στην εξαιρετική νοοτροπία του Γιοβάνοβιτς και των παικτών του, ο Παναθηναϊκός παλεύει τα παιχνίδια μέχρι και το τελευταίο λεπτό, πιστεύοντας ότι μπορεί να τα γυρίσει και να μην τα παρατάει.

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με τον Βόλο που προηγείται της ρεβάνς με τη Μπράγκα και το ροτέισον που θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς, σημείωσε ότι βλέπει 4-5 αλλαγές στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού», διαθέτοντας πλέον βάθος και επιλογές για να το κάνει.

Ενώ αναφέρθηκε τόσο στο διαφαινόμενο sold out στο ματς της 29ης Αυγούστου στο Ολυμπιακό στάδιο όσο και στο ντεμπούτο του Αράο με τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x