Champions League

Βαλντέζ: «Το παιχνίδι των ονείρων μας»

Ως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς χαρακτήρισε τον αυριανό επαναληπτικό με τη Γιουνάιτεντ ο Νέλσον Βαλντέζ και ξεκαθάρισε πως όλοι είναι έτοιμοι στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι των ονείρων τους!

Έχοντας «προίκα» απ’ το «Γ. Καραϊσκάκης» άπαντες στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την υπέρβαση και να περάσουν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νέλσον Βαλντέζ χαρακτήρισε την αυριανή ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ» ως το ματς των ονείρων όλων των «ερυθρόλευκων» κι όσον αφορά τη δική του κατάσταση, δήλωσε πανέτοιμος να βοηθήσει όπως του ζητηθεί.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Ολυμπιακού:

«Η ομάδα δεν χρειάζεται κανένα κίνητρο. Όλοι πάμε να παίξουμε το ματς των ονείρων μας. Το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Πάμε ως πρωταθλητές και σκοπεύουμε να τα καταφέρουμε στον ακόμα μεγαλύτερο στόχο μας. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για να πετύχουμε μέσα στην Αγγλία και να προκριθούμε».

«Το τελευταίο ματς με τη Γιουνάιτεντ είναι πριν δύο εβδομάδες. Εκεί δείξαμε τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και πιστεύω πως μπορούμε να επαναλάβουμε ανάλογη εμφάνιση. Νιώθω πανέτοιμος, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θέλω να βοηθήσω και να συνεισφέρω σε οτιδήποτε μου ζητήθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x