Champions League

Βελγικός Τύπος: «Η Αντβέρπ ''έτρεμε'' με δέκα, αλλά πήρε το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ»

Δείτε μερικά από τα σχόλια στις βελγικές ιστοσελίδες, μετά τη νίκη (1-0) της Αντβέρπ επί της ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Champions League.

Στη σημασία της νίκης της Αντβέρπ, με το γκολ του Γιάνσεν που έδωσε το προβάδισμα με 1-0 επί της ΑΕΚ, στέκεται ο βελγικός Τύπος.

Συγκεκριμένα, οι βελγικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Βελγίου κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα, παρότι μετά την αποβολή του Μπατέιγ η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ έδειχνε να «τρέμει» στο γήπεδο.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στις βελγικές ιστοσελίδες


voetbalnieuws.be: «Η Αντβέρπ κουνήθηκε, αλλά σε εξαιρετική θέση εκκίνησης, κόντρα στην ΑΕΚ»

Η Αντβέρπ δεν έχασε στο ντεμπούτο της στο Champions League. Η ομάδα είχε την ευκαιρία να ακούσει τον ύμνο για πρώτη φορά στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης κόντρα στην ΑΕΚ, καταφέρνοντας να κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Στο δεύτερο ημίχρονο έτρεχε, μετά από μία κόκκινη κάρτα, αλλά η Αντβέρπ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0.

voetbalkrant.com: «Η Αντβέρπ "έτρεμε" με δέκα, αλλά κράτησε το 1-0 και πήρε το προβάδισμα κόντρα στην ΑΕΚ»

Η Αντβέρπ θα επικεντρωθεί στην πρόκριση στο Champions League την ερχόμενη εβδομάδα, καταφέρνοντας να ξεπεράσει την ΑΕΚ. Δυστυχώς αυτή η διπλή αναμέτρηση συμπίπτει, επίσης, με την τελευταία εβδομάδα των θερινών μεταγραφών και μπορούν να συμβούν πολλά ακόμα (εννοώντας ότι μπορεί να αποχωρήσουν παίκτες της βελγικής ομάδας ενόψει της ρεβάνς).

voetbal24.be: «Ηρωική Αντβέρπ, χτύπησε με δέκα για τους ομίλους του Champions League»

Η Αντβέρπ κατάφερε να κερδίσει μία επιστροφή στο υψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Γιάνσεν έδωσε στους γηπεδούχους το προβάδισμα με 1-0 στα 15 λεπτά. Μετά την κόκκινη κάρτα του Γέλε Μπατέιγ, η Αντβέρπ έπρεπε να συνεχίσει με δέκα παίκτες για 45 λεπτά, αλλά η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x