Champions League

Βερμέιρεν: «Το ματς με την ΑΕΚ ήταν... αίμα, δάκρυα και ιδρώτας»

Στα δύσκολα που έβαλε η ΑΕΚ στην Αντβέρπ, αναφέρθηκε ο Αρτούρ Βερμέιρεν, ο οποίος συμπλήρωσε πως στην ομάδα του ελπίζουν να τα καταφέρουν στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με... ελληνική μουσική νότα απάντησε (μάλλον άθελά του) ο Αρτούρ Βερμέιρεν, αναφερόμενος στη νίκη (1-0) της Αντβέρπ επί της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το μεγάλο ταλέντο των Βέλγων μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του και θέλοντας να αναδείξει τη δυσκολία της αναμέτρησης για την ομάδα του, χαρακτήρισε την κατάσταση ως «αίμα, ιδρώτας και δάκρυα» (το οποίο φυσικά θυμίζει το σχεδόν ομώμυνο τραγούδι του Σάκη Ρουβά).

Παράλληλα, τόνισε πως στις τάξεις της Αντβέρπ ελπίζουν για πρόκριση.

«Ήταν αίμα, ιδρώτας και δάκρυα, ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε. Δείξαμε πραγματικά νοοτροπία νικητή. Δείξαμε χαρακτήρα. Αυτός σίγουρα ήταν ο πιο σκληρός αγώνας μας μέχρι στιγμής. Ας είμαστε ειλικρινείς. Αυτή η ατμόσφαιρα, ο ύμνος του Champions League, το κοινό που… βρυχάται. Αυτό δίνει επιπλέον κουράγιο. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει στο Champions League. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε την επόμενη εβδομάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά στο «voetbalkrant» ο 18χρονος Βέλγος κεντρικός χαφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x