Champions League

Δεν πέταξε η Μέταλιστ, αλλά δηλώνει… έτοιμη

Την απόφαση του CAS στη δεύτερη αίτηση αναστολής της ποινής αποκλεισμού που της έχει επιβληθεί περιμένουν στη Μέταλιστ με τις… βαλίτσες στο χέρι για Γερμανία.

Η αποστολή της Μέταλιστ δεν πέταξε, όπως είχαν πει χθες οι άνθρωποι της ομάδας, για τη Γερμανία. Όμως είναι έτοιμη να το κάνει, αν ακούσει τα νέα στα οποία ελπίζει από το CAS για να παίξει με τη Σάλκε (αντί του ΠΑΟΚ) στα play offs του Champions League.

Σημειώνεται πως η ουκρανική ομάδα κατέθεσε στο Διεθνές Δικαστήριο της Λωζάνης δεύτερη αίτηση αναστολής της απόφασης αποκλεισμού από τα Κύπελλα Ευρώπης για συμμετοχή σε στημένο ματς το 2008 και αντικατάστασής της από τον ΠΑΟΚ, καθώς οι της Μέταλιστ ισχυρίζονται πως έχουν νέα στοιχεία που δεν λήφθηκαν υπόψη. Η απόφαση αναμένεται μέχρι το μεσημέρι και η ομάδα είναι με τις βαλίτσες στο χέρι.

«Δεν έχουμε ακόμη ενημέρωση από το CAS και μέχρι να έχουμε δεν θα πετάξουμε για Γερμανία. Περιμένουμε μέχρι τις 13:00 την απόφαση και είμαστε έτοιμοι να πετάξουμε. Δεν περιμένουμε νέα νωρίτερα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κονσταντίν Πιβοβάροφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x