Champions League

Έμειναν στο... μηδέν οι Νέοι του Ολυμπιακού

Αν και καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, οι Νέοι του Ολυμπιακού έμειναν στο 0-0 με τους αντίστοιχους της Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

«Μαγική» εικόνα μοιάζει να είναι το 0-0 της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με τους αντίστοιχους της Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης από τους Παρζιάνους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, καθώς δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ.

Μάλιστα οι Νέοι του Ολυμπιακού ήταν άτυχοι, όταν στο 16ο λεπτό το σουτ που επιχείρησε ο Παπασάββας κατέληξε στο δοκάρι της εστίας της γαλλικής ομάδας. Δεν ήταν, όμως, μόνο τα δοκάρια που σταμάτησαν τους «ερυθρόλευκους», καθώς οι προσπάθειες για γκολ του Γιάνκοβιτς στο 66’ και στο 85’ πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Ο Ολυμπιακός πήρε τον πρώτο του βαθμό στην διοργάνωση και πλέον θα αναζητήσει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άντερλεχτ στις 3 Οκτωβρίου.

Ολυμπιακός: Στρέζος, Γκούτσιος, Βατουσιάδης, Βλάχος, Σωτηράκος, Βούρος, Σιώπης, Παπασάββας (85’ Λάτσι), Βέργος (78’ Ιγνατίδης), Γιάνκοβιτς, Πασαλίδης (46’ Μαργαρίτης).

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντεσκάμπ, Λαμπέζ (61’ Ογκουστέν), Κιμπεμπέ, Μπατουμπινσικά, Κιπρέ, Ντεμονσί (77’ Μαβινζέ), Ρομίλ, Μπαμπόκ, Φαράντ (74’ Μεϊτέ), Λατού, Ντιακισέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x