Champions League

Επιτέλους Ρούνεϊ! (video)

Ο αρχηγός είναι εδώ! Αφήνοντας πίσω τη σφοδρή κριτική που έχει δεχθεί, ο Γουέιν Ρούνεϊ λύτρωσε τη Μαν. Γιουνάιτεντ με την ΤΣΣΚΑ (1-0) και την έκανε κουμανταδόρο για πρόκριση στην επόμενη φάση του CL.

Αφεντικό του 2ου ομίλου του Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αν και δυσκολεύτηκε, εν τέλει λύγισε την αξιόμαχη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-0) και ανέβηκε στην κορυφή του γκρουπ, εκμεταλλευόμενη τη νίκη της Αϊντχόφεν επί της Βόλφσμπουργκ (2-0), στο άλλο ματς.

Λυτρωτής ο Ρούνεϊ στο 79’για τους κόκκινους διαβόλους, που σκόραραν μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, παίρνοντας την πρώτη νίκη τους επί ρωσικής ομάδας στο Νησί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Την παράδοση που την θέλει να μην μπορεί να νικήσει ρωσική ομάδα όταν είναι γηπεδούχος, έσπασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχοντας συντριπτικά υπέρ της την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η αγγλική ομάδα βρήκε από τον Ρούνεϊ στο 79’ το πολυπόθητο και ανέβηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου του Champions League.

Μέχρι το 79’, η Γιουνάιτεντ είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, αλλά οι προσπάθειες της δεν έβρισκαν το στόχο, ενώ όποτε χρειάστηκε ο Ακινφέεφ δήλωσε παρών κρατώντας ανέπαφη την εστία των Μοσχοβιτών. Η λύτρωση ήρθε με κεφαλιά του Ρούνεϊ από κοντά, μετά από ασίστ του Λίνγκαρντ. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί ρωσικής ομάδας στην Αγγλία, μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες (τρεις ισοπαλίες).



Αϊντχόφεν-Βόλφσμπουργκ

Νίκη επί της Βόλφσμπουργκ, που την έκανε να προσπεράσει τη σημερινή αντίπαλό της στη βαθμολογία του ομίλου, πήρε η Αϊντχόφεν, 2-0 στην Ολλανδία. Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι χωρίς πολλές αξιόλογες στιγμές, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν δυο από τις λίγες καλές φάσεις που δημιούργησαν, σε αντίθεση με τους «Λύκους» που ουσιαστικά δεν απείλησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το σκορ για τους Ολλανδούς άνοιξε ο Λοκάντια στο 55’, για διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο συνήθης ύποπτος φέτος για την PSV, Ντε Γιονγκ στο 86ο λεπτό, κλειδώνοντας τη νίκη. Με το αποτέλεσμα αυτό η Αϊντχόφεν έφτασε τους 6 βαθμούς στον 2ο όμιλο, όσους και η Βόλφσμπουργκ, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία φιλοξενείται την επόμενη αγωνιστική.

Η βαθμολογία (4 αγ.)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7
Αϊντχόφεν 6
Βόλφσμπουργκ 6
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4

Η επόμενη Αγωνιστική (5η)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αϊντχόφεν
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βόλφσμπουργκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x