Champions League

Λουίς Ενρίκε: «Δεν ξέρω αν θα μείνω. Χαρούμενος για το τώρα»

Μπορεί να οδήγησε σε τρεμπλ την Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε ο ίδιος ο Λουίς Ενρίκε δεν γνωρίζει αν του χρόνου θα ‘ναι στο τιμόνι της ομάδας. Μεγάλη υπόκλιση στους παίκτες του.

Χαρά, περηφάνια για το παρόν και το τρεμπλ, αλλά… άγνοια για το μέλλον.

Ο Λουίς Ενρίκε, προφανώς, πετούσε στα σύννεφα λόγω της κατάκτησης του Champions League, ωστόσο τόνισε πως ούτε αυτός δεν γνωρίζει αν και του χρόνου θα ‘ναι στην Μπαρτσελόνα, ενόψει των εκλογών που υπάρχουν.

«Είναι εξαιρετικό το συναίσθημα του Champions League. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, διαθέτουμε ένα ρόστερ με μοναδικής αξίας παίκτες. Είναι όλοι τους νικητές, ενωμένοι σαν γροθιά και ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν, δίνοντας χαρά σε πολύ κόσμο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν το 60ο ματς της χρονιάς, μιας χρονιάς ιστορικής που φτάσαμε στο τρεμπλ. Ήταν μια δύσκολη σεζόν και είμαι ευγνώμων σε όλους όσους πίστεψαν σε μένα. Τους το αφιερώνω, καθώς πίστεψαν πως θα τα πάω καλά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα».

Όσο για το... αύριο: «Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως δεν βαριέται να κερδίζει τρόπαια. Πάντα στόχος είναι η κατάκτηση τίτλων και με αυτούς τους παίκτες που έχω, η δουλειά μου γίνεται πιο εύκολη. Στόχος μου είναι να ευχαριστιέμαι για το παρόν. Δεν ξέρω αν θα μείνω και του χρόνου, αλλά αυτό που μετράει είναι πως τώρα είμαι χαρούμενος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x