Champions League

Φαν Μπόμελ για το λάθος στη λίστα της Αντβέρπ: «Είναι κάτι το τραγικό»

Κι όμως η Αντβέρπ, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της ξέχασε να δηλώσει έναν παίκτη της στη λίστα για τα παιχνίδια της στο Champions League.

Στην Εθνική μας ομάδα έγινε λάθος με τις κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιηθούν τέσσερις παίκτες στο ματς με το Γιβραλτάρ παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τιμωρημένοι. Στην Αντβέρπ έγινε άλλο τραγικό λάθος.

Όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της, Μαρκ Φαν Μπόμελ, στην ευρωπαϊκή της λίστα με τους παίκτες που θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει στους αγώνες της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, το όνομα ενός παίκτη απουσιάζει γιατί τον… ξέχασαν.

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο τεχνικός της αντιπάλου της ΑΕΚ στα πλέι-οφ του Τσαμπιόνς Λιγκ, ανέφερε… «Τι εννοείς με αυτό; Ναι το παραδέχομαι, δεν το κάναμε σωστά. Ο Βάινς φυσικά και ανήκει κανονικά στη λίστα. Κάναμε ένα λάθος, ένα τραγικό λάθος και το κακό είναι ότι τώρα δεν μπορούμε να το διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του Φαν Μπόμελ, ο οποίος συνέχισε:

«Πώς αισθάνεται με αυτό ο παίκτης; Λοιπόν, όλοι θέλουν να είναι σε αυτή τη λίστα. Φυσικά όπως και είναι το λογικό είναι απογοητευμένος. Αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς και τώρα είναι επικεντρωμένος στο να γίνει καλά και να μπορεί να αγωνιστεί και πάλι. Αυτό είναι το σημαντικότερο», τόνισε.

Ο Βάινς αυτή την στιγμή είναι τιμωρημένος, αλλά όπως επεσήμανα οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας αυτός δεν είναι ο λόγος της απουσίας του, αλλά η… αφηρημάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x