Champions League

Φέρντιναντ: «Ο Μπέλιγχαμ είναι ο τύπος που θέλεις να φέρει η κόρη σου στο σπίτι»

Ως αυτόν που θέλεις να φέρει η κόρη σου σπίτι χαρακτήρισε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ ο Ρίο Φέρντιναντ.

Μια γεμάτη εμφάνιση και ένα εύστοχο πέναλτι στην ψυχοφθόρα διαδικασία μέτρησε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στην πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άγγλος κεντρικός χαφ μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στο TNT Sports, εκεί όπου εντυπωσίασε την τριάδα των παρουσιαστών, με έναν εξ αυτών τον Ρίο Φέρντιναντ, με την ωριμότητα και ταπεινότητά του.

Έτσι, αφού αρχικά ο παλαίμαχος αμυντικός χαρακτήρισε τον 21χρονο ως αυτόν που θέλεις να φέρει η κόρη σου σπίτι, συνέχισε λέγοντας: «Πώς απαντά σε αυτές τις ερωτήσεις τόσο εύγλωττα; Πες μου, πόσο χρονών είσαι αδερφέ;», με τον Μπέλιγχαμ να απαντά:

«Νομίζω ότι πρέπει να το δεις περισσότερο ως ευθύνη παρά ως πίεση. Αν θέλεις να έρθεις σε έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, τότε πρέπει να είσαι πρόθυμος να δεχτείς κριτική, να είσαι κάτω από αυτόν τον έλεγχο και κάτω από αυτό το προσκήνιο. Ο σύλλογος κάνει εξαιρετική δουλειά και αν δεν πιστεύει ότι είσαι έτοιμος θα σε διευκολύνει. Αλλά αν είσαι εδώ, τότε μάλλον πιστεύουν ότι μπορείς να το διαχειριστείς», ήταν τα λόγια του σούπερ σταρ της «βασίλισσας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x